Magazin > VIP
1316 ogledov

Mariah Carey sestri ni izpolnila zadnje želje

mariah carey
Sestra velike pevske dive je svoje zadnje mesece preživela v hospicu.

Kot smo poročali, je Mariah Carey minuli konec tedna na isti dan izgubila mamo in starejšo sestro. "Moje srce je zlomljeno, ker sem pretekli konec tedna izgubila mamo. Na žalost je na isti dan umrla tudi moja sestra. Počutim se blagoslovljeno, da sem lahko z mamo preživela njen zadnji teden," je 55-letna pevka dejala v ekskluzivni izjavi za People. 

Pevkin odnos z mamo je bil zapleten, tako kot tudi njen odnos s sestro Alison. Z mamo se je očitno pobotala, sestri pa ni dala druge priložnosti. 63-letnica, ki je svoje zadnje mesece preživela v hospicu, je upala, da si bosta s slavno sestro pred smrtjo segli v roke, a Mariah o tem menda ni želela slišati nič. Ženski nista bili v stikih, ker je bila Alison odvisna od drog. David Baker, ki je skrbel za Alison, je Daily Mail povedal, da je diva vedela, da se stanje njene sestre hitro slabše, a se kljub temu pri njej ni oglasila. Alison naj bi način, kako sta z njo ravnali sestra in mama, zelo prizadel. Do svoje mame naj bi po poročanju vira gojila mešane občutke, s sestro pa si je želela stikov. "Vem, da je bila ena njenih zadnjih želja, da bi se lahko pogovorila z Mariah."

Mariah Carey je odraščala v revnih razmerah. To je razkrila v svoji avtobiografiji iz leta 2020 The Meaning of Mariah Carey, v kateri je tudi opisala, da ji je sestra že v zgodnji mladosti dajala mamila. "Ko sem bila stara 12 let, me je sestra omamila z valiumom, mi ponudila noht, poln kokaina ... in me poskušala prodati zvodniku." Kasneje je Alison izgnala iz svojega življenja, je še zapisala. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.