Magazin > VIP
29028 ogledov

Masterchef: V njo je zaljubljen Luka Pangos

Luka Pangos osebni arhiv
S svojo srčno izbranko imata drugačne prioritete.

Letos je med favoriti priljubljenega kuharskega šova Masterchef 29-letni Luka Pangos, ki je zato, da bi se posvetil svoji kuharski strasti, pustil stresno službo v marketingu. Kot je povedal za 24 ur, bi se opisal kot zanesljiv, odgovoren in vedno pozitiven moški. Ko se je v izzivu pomeril z nekdanjo Masterchef finalistko Kajo Balantič, so mu sodniki pripravili veliko presenečenje, in sicer telefonski pogovor z dekletom Sarah, ki je njegova največja podpora.

Luka, ki se je v preteklosti sprehajal po modnih brveh, je ravno tam spoznal svojo srčno izbranko. “Skupaj sva že dobrih sedem let in več kot tri leta sva vzdrževala razmerje na daljavo zaradi študija v tujini,” razkrije simpatični Ljubljančan. 

V prostem času rada kuhata in pečeta sladice, gledata serije ali pa jo s psom ucvreta v bližnji gozd. Poleg interesov pa ju druži tudi ideja o skupni prihodnosti na samooskrbni kmetiji. 

“Ideja o samooskrbni kmetiji je tlela v obeh, saj obe najini družini prihajata iz kmečkega okolja in sva kot otroka izkusila tak način življenja. Predvsem si želiva svobode, samozadostnosti, poznati izvor najine hrane in vode, mir ter odmik iz mestnega življenja. Vidiva, da se okoli naju izgubljajo vrednote, ki nama veliko pomenijo, zato se želiva umakniti in preizkusiti, ali si lahko sama ustvariva drugačno okolje in tudi drugim pokaževa, da je tak način življenja možen,” za Žurnal24 pove Luka.

Ko ga vprašamo, ali imata priljubljeno destinacijo, kamor bi rada v prihodnosti odpotovala, Luka brez oklevanja razkrije: “Trenutno naju potovanja ne zanimajo, saj vse svoje napore in finance vlagava v najine sanje o kmetiji. V načrtu imava tudi oddihe na različnih samooskrbnih kmetijah, kjer bova pridobivala izkušnje in se učila o stvareh, ki bi jih rada tudi midva počela.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.