Magazin > VIP
115 ogledov

Matija Jahn se brani

Matija Jahn Mediaspeed.net
Kandidat šova X Factor o neusmiljenih kritikah.

"Že zdavnaj bi moral X Faktor zapustiti Matija." "Matija Jahn nima X Factorja, on JE moteč faktor." "Ostal je na začetni stopnji, medtem ko so vsi ostali zelo napredovali." "Matija nima posluha."

To je le nekaj kritik na račun Matije Jahna, ki je, preden so se začele oddaje v živo, veljal za velikega favorita in ljubljenca občinstva. Po odhodu Ajde Kovačič prejšnjo nedeljo in negativnih komentarjih, ki sta jih v prejšnjih oddajah izrekla Aleš Uranjek in Damjan Damjanovič, pa so kritike Slovencev na Jahnov račun vedno glasnejše. Na vprašanje, kaj pravi na te komentarje in ali pri sebi vidi napredek, Jahn odgovarja: "Absolutno vidim pri sebi pevski napredek. Vsak pri sebi ve, kaj je prav in kaj ni. Spoštujem pa njihovo mnenje." Dejstvo, da mu doslej še ni bilo treba peti rešilne pesmi, pa kaže na to, da ima Primorec tudi veliko fanov, ki pridno glasujejo zanj.

Jahn je za Žurnal24 poleg tega poudaril, da od vsega začetka spoštuje pravila šova in tudi mnenje ostalih dveh žirantov. "Sama sta izjavila, da se še nisem pokazal in dal sebe v nastope. Njihovo mnenje sem upošteval. Na naslednjem nastopu sem bil samo jaz. Če se v življenju za nekaj odločimo, moramo za tem stati. Sem pa Uranjku in Damjanoviču zelo hvaležen, saj sta mi zaupala veliko modrosti in mi dala veliko konstruktivnih in uporabnih nasvetov."

 

Komentarjev 2
  • jokovine 18:21 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • titty 18:12 07.junij 2012.

    DAJMO MATIJA!!!! POKAŽI VSE KAR ZNAŠ IN ZMOREŠ, FACA SI!!