Magazin > VIP
11974 ogledov

Meghan in Harry kraljevo družino zapustila zaradi te fotke!

kraljica, william, george, charles Profimedia
Takrat sta spoznala, da nista pomembna.

Ko sta Harry in Meghan sedela na vrtu in Oprah Winfrey pripovedovala o življenju na dvoru, sta kot največji težavi izpostavila dve zadevi - dvojna merila dvorjanov in rasizem.

Meghan je bila sprva ljubljenka britanskih tabloidov, a ti so kmalu spremenili "ton" in Američanko začeli prikazovati kot zmaja. Meghan dvor ni branil, so se pa takoj odzvali, ko so se spravili nad Kate. Nekdanja igralka je bila zaradi nenehnih napadov na koncu z živci in je razmišljala celo o samomoru. Tudi to nikogar menda ni ganilo ...

Par se je leta 2020 zato odločil, da se umakne od kraljevih dolžnosti in zaživi čez lužo. Kaplja čez rob, ki je pospešila njuno odločitev, pa naj bi bila fotografija, na kateri je kraljica v družbi sina Charlesa, vnuka Williama in pravnuka Georgea. To trdi pisatelj Andrew Morton.

Fotografija je bila objavljena v začetku leta 2020 in prikazuje monarhinjo ter direktne dediče prestola. Za Harryja in Meghan, ki sta takrat že verjela, da so se vsi zarotili proti njima, je bil to znak, da sta njuni vlogi v kraljevi družini marginalizirani. Morton piše, da je bila za par fotografija simbolična za dejstvo, da je monarhija tako ali tako svojo prihodnost načrtovala brez njiju. To je povečalo njun občutek izključenosti in potrdilo strahove.

Morton je za podkast "Pod Save The King" povedal, da je par o odhodu razmišljal več mesecev. Pogovori naj bi se začeli šest mesecev po njuni poroki. Harry se je menda zaman trudil dogovoriti za srečanje s kraljico, da bi se pogovorila o njegovi in ​​Meghanini prihodnosti v kraljevi družini. To srečanje je bilo po besedah ​​Mortona preloženo zaradi Charlesa, ki se je bal, da bi bili Harryjevi načrti preveč kontroverzni. Ta zamuda in objava fotografije sta okrepili občutek, da njunih skrbi in želja na dvoru ne jemljejo resno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.