Magazin > VIP
3440 ogledov

Meghan in Harry se nista poročila tri dni pred glavno slovesnostjo, vojvodinja "očitno zmedena“

meghan markle, princ harry Profimedia
Poročni list razkriva resnico.

Vojvodinja Meghan je Oprah Winfrey v intervju povedala, da sta se s Harryjem poročila tri dni pred glavno slovesnostjo v gradu Windsor. "Tega nihče ne ve. Poklicala sva nadškofa in mu povedala, da je ta spektakel za svet, a midva si želiva ceremonijo le zase. Zaobljube, ki sva jih napisala v svojih sobah, so samo za naju,“ je povedala.

The Sun sedaj razriva vsebino poročnega lista, v katerem je navedeno, da se je par poročil 19. maja v Windsorju in ne tri dni prej na vrtu pred njuno hišo.  Stephen Borton, ki je izstavil poročni list, je časniku povedal: "Žal mi je, Meghan je očitno zmedena in napačno informirana. Nista se poročila tri dni prej v prisotnosti nadškofa. Predvidevam, da sta si pred nadškofom izmenjala zaobljube, ki sta jih sama napisala, kar je sedaj v modi. Ali pa, kar je še bolj verjetno, da je šlo za navadno generalko pred poroko.“

Burton je še dodal, da se mora par poročiti na uradni poročni lokaciji, ceremonija na vrtu ni dovolj, poleg tega pa mora biti na slovesnosti prisotnih najmanj pet oseb. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.