Magazin > VIP
24057 ogledov

"Meghan Markle se je obnašala kot majhen otrok"

meghan markle
1/4
Profimedia
Tako dobro se počuti v družbi teh družinskih prijateljev.

Nekdanja igralka Meghan Markle in njen mož princ Harry sta se udeležila Netflixovega snemanja prinčeve serije o polu, v kateri bo nastopil tudi argentinski igralec pola Nacho Figueras. Na prizorišču se je par srečal tudi s Figuerasovo ženo Delfino in njuno hčerko Albo. Videti je, da se družini odlično razumeta in Meghan je pokazala, kako se obnaša, ko se ob nekom počuti domače. Vojvodinja je Delfino takoj objela in ženski sta se nato tudi objeti sprehajali naokoli.

Prizor je za Mirror pokomentirala strokovnjakinja za telesno govorico Judi James, ki pravi, da je vojvodinja z razprtimi rokami spominjala na "majhnega otroka, ki si želi, da bi ga dvignili in pocrkljali". "Med sprehodom sta objeti, njuni glavi se dotikata. Gre za gesto medsebojnega zaupanja in bližine," je še dodala.

Vojvodinja se v teh športnih krogih počuti vedno bolj samozavestno. Tako je pred nekaj dnevi stopila v vlogo režiserke in ženski, ki je njenemu soprogu predala pokal, namignila, naj stopi stran od Harryja in se postavi k njej. Morda je kot režiserka z njo res ravnala kot s statistko, ugiba strokovnjakinja. "Ali pa je bila samo prijazna in je želela, da bi se ženska počutila bolj udobno, če bi bila ob njej in pod njenim okriljem," je o tem dogodku še povedala James.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.