Magazin > VIP
7676 ogledov

Melania Trump: Če ne bi dobro okrevala, bi lahko izgubila organ

melania trump Profimedia
Izšla je neavtorizirana biografija "Free, Melania: The Unauthorized Biography“, ki jo je napisala novinarka CNN.

Prva dama ZDA, Melania Trump, je zelo pogosta tarča tabloidov in raznih špekulacij. O sebi je morala 49-letnica že marsikaj prebrati, med drugim tudi to, da je hladna oseba, da se s pastorko Ivanko ne razume najbolje in da je njen zakon farsa. 
Nekaterih tem se je v knjigi "Free, Melania: The Unauthorized Biography“ dotaknila tudi novinarka CNN, Kate Bennett.

Ločene spalnice
Že nekaj časa se govori, da Donald in Melania spita v ločenih spalnicah. To tudi po informacijah, ki jih ima Bennett, drži. Po pisanju portala Business Insider, ki povzema knjigo, Donald spi v glavni spalnici v drugem nadstropju, Melania pa ima dve sobi v tretjem nadstropju. V tem delu je stanovala mama Michelle Obama, Marian Robertson, kadar je bila v Beli hiši. V ločenih spalnicah sta spala tudi zakonca Johnson in Kennedy. 

Melania ima vpliv
Bennett piše, da v Melaniji vsi vidijo zelo prijazno osebo, ki v svojih sporočilih uporablja čustvenčke. 
Na moževo administracijo ima večji, kot se zdi na prvi pogled, saj zna z možem govoriti kot nihče drug in ga tudi prepričati. Poleg tega Bennettova poudarja, da se prva dama udeležuje le dogodkov, ki jih sama izbere, kar je netipično za njen položaj.

Odnos z Ivanko
Bunte piše, da je njen odnos z Ivanko po besedah Bennettove napet. Melaniji menda ni všeč, da je Ivanka tako politično angažirana in da se ukvarja s stvari, ki spadajo pod njeno domeno. Svoje nejevolje ne skriva in jo pogosto izraža z izborom oblačil. Tako naj bi bila njena slovita jakna z napisom "Res mi ni mar, pa tebi?“ namenjena ravno pastorki.

MELANIA TRUMP Magazin Melania Trump: To nosi, kadar je jezna na moža

Težave z zdravjem
Kot je za knjigo razkril vir, je bila Melania junija 2018 v resnih težavah. Pet dni je namreč preživela v bolnišnici, kjer so opravili embolizacijo ledvice. V knjigi piše, da je imela Melania velike bolečine in da je obstajala nevarnost za izgubo ledvice, če ne bi dobro okrevala. Na srečo se je vse dobro izteklo.

Melania bo zaradi knjige dobila dodatno pozornost, ki ji ne bo godila. Kot piše avtorica, je njena glavna prioriteta sin Barron, kar se verjetno tudi ne bo spremenilo.

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 10:04 28.marec 2020.

    pa normalno da je dobro okrevala,delezna je bila najboljsih zdravnikov ,zdravil itd...v primerjavi s tem da je v ameriki zdravstvo na psu .

Sorodne novice