Magazin > VIP
56729 ogledov

Miha iz Ljubezni po domače: Zato je v resnici zapustil Vesno

vesna šošterič Miro Majcen
Miha Rebrnak, nesojeni izbranec Vesne Šošterič, po mesecih molka le spregovoril, zakaj jo je zapustil brez pojasnila.

Golobčka iz prejšnje sezone šova Ljubezen po domače Miha in Vesna sta se tik pred novim letom razšla, Miha je Vesno zapustil brez pojasnila. Kaj točno se je zgodilo, ni razkril ne njej, ne medijem, po dobrih treh mesecih pa se je le odprl. 

"Še vedno sem samski, iščem dekle, s katero bom pozabil na Vesno. Odšel sem, ker me ni imela rada. Rekla mi je, da bi jaz poročil njo in ne ona mene, ne vem, zakaj je potem privolila v zaroko. Želim si eno boljšo, Vesna ima 1000 napak, več kot si sama misli. Sam sem prijazen in iskren, a se izkoriščati ne bom pustil in nič dobil v zameno. Vesna ni zame, jaz sem jo res ljubil, ona pa je mene imela le rada. Rekla mi je celo, da ne rabi ljubimca, ampak delavca. Zame je bila boginja, še vedno jo imam rad, a sedaj iščem novo, boljšo punco. Tako, pri kateri bo ljubezen obojestranska. Rad imaš marsikoga, ljubiš pa samo ljubljeno osebo. Mogoče, če bi bil Joško, bi še bila skupaj. Jaz sem se vanjo zatreskal, ona pa vame ne. Ta izjava, da bi samo jaz njo poročil, pa je bila pika na i," je svojo plat zgodbe razkril Miha. 

Vesna pa pravi, da ni bilo tako in da je Miha imela rada tako ona kot tudi njeni starši. "Seveda sem ga imela rada, neprestano sem ga klicala, kje je in kdaj pride. Mislim, da se je zlagal, ker ne ve, kako bi se sedaj ven iz tega izvlekel. To je bila njegova napaka in napaka njegovih staršev. Moja ata in mama sta ga bila zelo vesela, njegovi starši pa najine zveze niso podpirali. Mislim, da sam sebi jamo koplje. Zjutraj je vedno imel zajtrk, kavico, šnopček … če ga ne bi imeli tako radi, ga ne bi tako stregli. Lažnivih podatkov ne maram," pravi Vesna, ki pa se že smuka okoli novega snubca, a kaj več za enkrat še ne želi razkriti.  

andreja brili Ljubezen po domače Magazin Andreja iz šova Ljubezen po domače o Vildianini akciji: To je bilo pod nivojem
Komentarjev 7
  • fiston 10:55 12.april 2019.

    Ja večkrat ga je klicala, dela je vedno dovolj. :)

  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:31 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • Vesna Dolšak 19:02 11.april 2019.

    Še sreča, da je še pravi čas spregledal in odšel.

Sorodne novice