Magazin > VIP
23970 ogledov

Mirela gre v nov resničnostni šov!

mirela Facebook
Čeprav je rekla, da je ne bomo več gledali v nobenem resničnostnem šovu, si je Mirela Lapanović premislila. Razkrila nam je podrobnosti.

Po koncu šova Parovi, ki je Mirelo stalo skrbništva nad sinom, je zmagovalka našega Big Brotherja izjavila, da ima šovov vrh glave in da je ne bomo videli v nobenem šovu več. 41-letnica pa je dobila od srbske televizije Pink TV tako mamljivo ponudbo, da je enostavno ni mogla odkloniti. "Smo sicer še v pogovorih, a zelo dobro kaže. Moja zahteva je, da mi polovico honorarja nakažejo vnaprej. Gre za lepo vsoto, ki mi bo pomagala na novo zaživeti,“ je dejala Mirela in dodala: "Za mano je najtežje obdobje mojega življenja. Ta šov mi bo dal možnost, da se malo umaknem od družine, ki jim prav tako ni bilo lahko, in nato, ko se vrnem, obrnem nov list v življenju.“

O tem, za kakšen šov točno gre, Mirela še ne sme govoriti. Po njenih besedah pa je ta produkcija nekaj popolnoma novega in na popolnoma drugem nivoju. "Poklicali so ljudi, ki so se v šovih že izkazali. Sedaj bom prvič šla v šov kot samska ženska. Brez bremena. Ne bom rekla, da se ne bom zaljubila. Bodimo iskreni, v šovu se lahko zatreskaš celo v preprogo. Morebitni intimni trenutki pa se bodo izvajali tam, kjer ni kamer.“

Mirela tudi pravi, da je rojena za takšne produkcije. "Gre za psihološki eksperiment. Take budale, kot sem jaz, morajo v tak šov. Če si preveč moralen, tih, sramežljiv ne delaš šova. Si dolgočasen,“ je za nas še povedala in dodala, da na Balkanu obstaja celo poklic, ki se mu reče "resničnostni igralec“.

"Sedaj mi je veliko več jasno. Določene stvari sem dojela. V Parovih se nisem pokazala, v tem prihajajočem šovu pa bom vsem pokazala, kdo je Mirela. Borila se bom in iz tega poskušala izvleči največ, da bom lahko nekoč sama svoj šef,“ je napovedala, na vprašanje, kaj na njen novi izziv pravi Andrej, oče njenega mlajšega sina, pa odgovorila: "Nič, z njim komuniciram le o otroku. Spoštujem ga in mu želim vse dobro."

Komentarjev 9
  • 1111 07:43 12.avgust 2017.

    Naj gre....in nikoli več naj ne pride nazaj ! Amen!

  • mici79 22:48 11.avgust 2017.

    sama pravi, da je v izolaciji težko, da se še v preprogo zaljubiš, pa kljub temu že v tretje odhaja v šov z besedami, da ne bo tako. V prvo ji je partner odpustil, v drugo jo je stalo skrbništva, ...prikaži več lahko bi jo izučilo. Spet jo je premamil denar, pa čeprav ji od prvih dveh šovov ni ostalo nič. Kdaj jo bo izučilo?

  • jerneja45 21:01 11.avgust 2017.

    Saj ne ve, kaj bi rada in kaj bi sama s seboj. Ta ženska bo naredila vse za denar. Introvertirana oseba. Boli njo za otroka, Andreja Milija... Si je pa dvignila prepoznavnost, ni kaj. Saj to je hotela.