Magazin > VIP
9822 ogledov

Mirela po šestih letih pred kamero, povedala v kakšnih odnosih je s sinovoma

Mirela YouTube
Vrača se pred kamere ...

Mirela Lapanović, ki je pred osmimi leti slavila v resničnostnem šovu Big Brother Slovenija, kasneje pa se udeležila zloglasnega srbskega šova Parovi, v katerem so jo producenti grdo zlorabili, se je po šestih letih medijskega premora ponovno pojavila pred kamero. Pravico že več let išče na sodišču, a je še ni dočakala. O tem in drugih življenjskih tematikah je spregovorila za srbski Hype TV.

Naša resničnostna zvezdnica ima za sabo številne krute preizkušnje, prvič je tudi povedala, kako je bil ob koncu vojne na Balkanu umorjen njen prvi fant. Govorila je o ljubezenski zvezi, ki smo jo spremljali v slovenski različici Big Brotherja in tudi o materinstvu. S solzami v očeh je priznala, da zaradi napak, ki jih je naredila v preteklosti, ni najboljša mama in da to odkrito priznava. Še težje pa ji je, ker ji sinova nikoli nista rekla ene slabe besede, čeprav bi ji lahko, kot pravi sama. Danes je z obema v lepih odnosih, a na daljavo, preko video klicev. Povedala je še, da je finančne obveznosti do sinov vedno izpolnjevala. Zaradi tega priznanja jo bo marsikdo obsojal, a dejstvo je, da takšno priznanje terja tudi veliko poguma. Mirelina sinova sta danes zelo uspešna, starejši, ki je star 21 let, je tudi že študent, kot je razkrila in dodala: "Tudi najslabše mame imajo lahko najboljše otroke."

Znano je, da se je nedavno ločila od profesionalnega športnika Benjamina Šehića. "Razdrla sem zakon, sklenjen po šeriatskem pravu, ker sem krščanka, in to že več kot 40 let. Bog je najbolj pomemben, vera je sveta," je takrat povedala Mirela, ki je Benjamina zapustila zaradi "nepremostljivih razlik".

V oddaji je sedaj razkrila, da se je vrnila k bivšemu partnerju Richardu, francoskemu poslovnežu, s katerim sta se leta 2020 sicer razšla, a ji je vedno stal ob strani kot prijatelj. Skupaj se odpravljata v Dubaj, kjer si Mirela želi ustvariti novo življenje. Resničnostni šovi je ne zanimajo več, se pa v medije vrača preko družbenih omrežij, kjer želi spregovoriti o medosebnih odnosih, strpnosti in spoštovanju, saj meni, da tega današnji družbi manjka. "Nikoli ni prepozno za pravo pot, da priznamo svoje napake. Kot javna oseba ne moreš biti tiho, ker resnica lahko pomaga mnogim žrtvam, ki preživljajo razne zlorabe. Na tem delam z Richardom in vem, da bo to misija, ki bo zagotovo uspešna," je povedala za Žurnal24. 

Komentarjev 9
  • bostjan6 13:52 29.maj 2024.

    Tipična sponzoruša ki nikogar ne zanima v Sloveniji! Dejte nam prozanest s takim nebulozam. Pa koga koji kurac briga kje ga je fasala.

  • Orto 13:04 29.maj 2024.

    Vedno, ko jo vidim se razveselim.....ob njej se sam sebi zdim zelo privlačen, da ne rečem lep.

  • Avatar MS
    MS 12:53 29.maj 2024.

    Le koga zanima ta zguncana sponzoruša! Take objave sodijo v ceneni rumen tisk! Zamislite se žurnalovci kaj objavljate!

Sorodne novice