Magazin > VIP
2114 ogledov

Miša Molk žaluje: "Nisem pomislila, da te moje črke nikdar več ne bodo dosegle"

Miša Molk Facebook
Miša Molk žaluje za Jožetom Krajncem.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je nepričakovano umrl Jože Krajnc, dolgoletni humorist, novinar ter gledališki ustvarjalec. Zanj je bil usoden infarkt.

Od njega se je na družbenih omrežjih poslovila tudi voditeljica Miša Molk. "Ne, dragi Jože, nisva uspela posneti selfija, čeprav si mi pred štirimi dnevi napisal, da to pa morava narediti. Seveda si se malo tudi hecal, ampak, jaaaa, zdaj ga pa res nikoli ne bo," je začela svoj zapis. "Sem te brala kasneje, ko sem se vračala s trajektom. Ko sem ti želela odgovoriti, internet že spet ni več funkcioniral; sem te želela vprašati, ali boš v avgustu kaj v Ljubljani. No, zdaj vem, da te ne bo. Nisem pa, in zakaj bi, pomislila, da te tudi moje črke nikdar več ne bodo dosegle," je še zapisala in dodala: "Glej, daleč sem, ampak blizu tebe. Napolnila bom tale štamprle z žganjico v majceni steklenički tebi v zahvalo za prijateljevanje in ... ah ... sranje ... hudo mi je. Naj te pelje pot ... Ta je bila prekratka."

Ljubitelji domače glasbe se bodo Jožeta najbolj spominjali kot humorista v tandemu Strašnih Jožetov. Bil je tudi glasbenik scenarist, redaktor in urednik številnih razvedrilnih televizijskih in radijskih oddaj, med drugim tudi Nedeljskih 60, Zoom, Res je, Po domače, Pri Jožovcu z Natalijo, Na zdravje ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.