Magazin > VIP
11468 ogledov

Mislili bi, da gre za manekenko, ampak ne, tako se je oblekla naša poslanka!

Eva Irgl Anže Petkovšek Izjava Eve Irgl v štabu predsedniškega kandidata Anžeta Logarja v kavarni Slamič.
Zasenčila celo Tino Gaber!

Na ponedeljkovi proslavi na predvečer dneva državnosti so bile vse oči uprte v premierjevo partnerko Tino Gaber, ki je blestela v dolgi zeleni obleki z bleščicami. Kot je pojasnila oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je ustvarila obleko za Tino, se je za tovrstni stil odločila s tem razlogom: "Vse kar smo v tem času dosegli kot posamezniki, kot narod in kot država, se prepleta v uspešno zgodbo (tisoče drobnih bleščic tvori celoto)."

A Tina ni bila edina, ki je blestela ob državnem prazniku. Na našem političnem parketu ji, kar se stila tiče, hudo konkurenco dela poslanka Eva Irgl, ki se je za slavnostno sejo ob Dnevu državnosti odela v črn enodelni komplet z rokavi v stilu ogrinjala, v katerem je bila videti kot kašna ekstravagantna super junakinja.

Sicer pa Eva večkrat povleče tudi modno potezo Kate Middleton in prav tako kot princesa, ki jo v isti svečani obleki vidimo tudi večkrat. Tudi naša poslanka se je ob kar dveh svečanih priložnostih oblekla v isto obleko. V črni obleki s tilom, ki jo krasita dva prepoznavna simbola luksuzne modne znamke Versace, se je poslanka pojavila že 9. decembra 2022, ko se je na Instagramu zahvalila za rojstnodnevne čestitke. Irgl pa je isto obleko oblekla še ob drugi slavnostni priložnosti, in sicer 24. junija 2023, ko jo je za državno proslavo dopolnila z zlatimi čevlji in ogrlico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

A Tini in Evi ni skupen le občutek za modo, temveč se obe trudita tudi za pravice šibkejših. Eva v parlamentu, Tina pa tudi kot partnerka predsednika vlade podpira številne vladne in nevladne pobude ter se zavzema za pravico do splava, zaščito živali in pravice šibkejših družbenih skupin. 

Gaber pa zna dobro braniti tudi svojega srčnega izbranca Roberta Goloba, kar je že večkrat dokazala. Lahko vam je všeč ali pa ne, nihče ne more trditi, da v vlogi partnerke predsednika vlade ni unikatna. Tudi v tem, da svojega dragega brani na vsakem koraku. Celo fizično, kot se je nedavno zgodilo med incidentom na Čopovi ulici v Ljubljani, ko je stopila med premierja in naključnega mimoidočega, ki se je v predsednika zaletel, kot smo poročali prvi.

 

Komentarjev 8
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 11:03 26.junij 2024.

    Edina, ki je pri SDSs ženski podobna, Pa še to so moral "ta levi štelat" https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave

  • 4krogci 10:59 26.junij 2024.

    Ko ena pocestnica…no ja sej se ne za brezveze govori, da ce hoces v SDS mores prej koncat v njo!

  • Avatar Leon
    Leon 10:28 26.junij 2024.

    Hahaha...Žurnal24 ima svoje vatle ...odvisno od plačila

Sorodne novice