Magazin > VIP
39 ogledov

Miss Kolumbije pokazala češpljico

Miss Kolumbije, Catalina Robayo
1/4
Youtube
Potem ko so organizatorji izbora Miss Universe zahtevali, da misice dobijo nove bikinke, ker so bile prvotne preveč vulgarne, je predstavnica Kolumbije na predstavitev prišla brez hlačk.

Organizatorji najprestižnejšega lepotnega tekmovanja so nedavno doživeli šok. Za to je poskrbela 22-letna predstavnica Kolumbije Catalina Robayo, ki je na predstavitvi kandidatk nosila kratko obleko brez hlačk. Vse skupaj je še bolj sporno, ker so morali organizatorji pred tem zamenjati vse bikinke, saj naj bi bile prvotne preveč vulgarne za ameriške televizije.

Besni organizatorji so misico opomnili zaradi neprimernega vedenja, predsednica organizacije Paula Shugart pa je dejala, da jih oblačenje misic zelo skrbi. Po njihovem mnenju se namreč preveč deklet pojavlja v prekratkih krilih. "O tem smo že govorili z vsemi misicami, z gospodično Robayo pa smo se pogovorili na štiri oči. Ona trdi, da je nosila hlačke," je povedala Shugartova, vi pa presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.