Magazin > VIP
19533 ogledov

Morda bi bilo bolje, če bi si zvezdnica izbrala za eno številko večjo obleko

Barbie Ferreir
1/3
Profimedia
Od spredaj je bila videti fenomenalno ...

Na dogodek, ki ga je v okviru milanskega tedna mode organiziralo podjetje Swarovski, je prišla tudi ameriška igralka in model Barbie Ferreira, ki jo dobro poznajo ljubitelji HBO-jeve serije Evforija, v kateri je igrala Kat Hernandez.

27-letnica je na rdečo preprogo prišla v drzni srebrni kreaciji, ki je razkrivala njen buhteči dekolte in tetovaže. Igralka brazilskih korenin je bila videti kot boginja ... od spredaj. Fotografije, posnete s strani, pa kažejo, da bi ji bilo v tej kreacije verjetno precej bolj udobno, če bi bila obleka za eno številko večja. 

Barbie je svojo kariero začela kot najstnica in si ime ustvarila kot model za večje številke. Med drugim je delala za Adidas, Asos, Forever 21, H&M, Missguided in Target. Leta 2016 je zaradi svojih neretuširanih fotografij, ki so zaokrožile po spletu, pristala na Timovi lestvici najvplivnejših najstnikov.

Za moške pa imamo slabo novico. Barbie ljubi ženske. Že pet pet je v zvezi z glasbenico Elle Puckett.

 

Komentarjev 3
  • tomi67 16:34 18.junij 2024.

    Morda bi bilo bolje, če bi zvezdnica shujšala. Pri 27-ih špeh visi od nje. Kakšna bo pri 37, kaj šele 47? Supernova?

  • Grof 15:44 18.junij 2024.

    Češpla me spominja na razposajeno Tamaro v parlamentu, sploh, ko vsi okoli nje švicajo od vročine, je ona opavljena kot sredi zasneženega Pohorja.

  • jan631 10:53 18.junij 2024.

    morala je pokazat svoje mastne povešene dojke.