Magazin > VIP
36775 ogledov

Mož na jahti z lepoticami: Oglasila se je princesina mama

sarah ferguson Profimedia
To o početju zeta pravi Sarah Ferguson.

Ta teden je britanski kraljevi družini pretil nov škandal. Na jahti, v družbi treh lepotic, so namreč ujeli moža princese Eugenie.
Jack Brooksbank je užival pred obalo Caprija. Kot se je razvedelo, se je udeležil dobrodelnega dogodka, čigar sponzor je bil njegov delodajalec Casamigos tequila. Pred svečanim delom njegovega obiska pa se je Brooksbank na plovilu zabaval v družbi dveh modelov in sodelavke. Ena od lepotic se je po jahti sprehajala celo brez nedrčka, kar so v objektiv ujeli paparaci.

Sarah Ferguson, mama princese Eugenie, je za BBC One pokomentirala posnetke. "Jack, ki je bil na naslovnici, je pošten človek. Spada med ljudi, ki jih imam najraje, pravim mu James Bond. V moji knjigi je superjunak, je čudovit oče in mož. Nikoli ni rad v ospredju. Ta zgodba je izmišljena. Dela kot ambasador pri podjetju Casamigos. Opravljal je svoje delo. Mislim, da je pomembno, da to pojasnimo,“ je povedala Fergie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.