Magazin > VIP
38 ogledov

Moža številka štiri vrgla iz hiše

Jane Seymour James Keach FameFlynet
Priljubljena ameriška igralka Jane Seymour naj bi končala dvajsetletni zakon z igralcem in režiserjem Jamesom Keachom.

Jane Seymour, ki je pri svojih 67 letih še vedno dih jemajoča lepotica, je po poročanju spletnega portala RadarOnline.com svojega moža Jamesa Keacha vrgla čez prag. Razlog za to naj bi bila njegova nezvestoba in neprimerno obnašanje v družbi drugih žensk. "Jane in James imata težave že leta, zdaj pa ji je končno prekipelo in ga je vrgla iz skupnega doma," je razkril neimenovani vir. "Prijatelji so jo dlje časa opozarjali na to, kakšen je, da rad gleda za drugimi ženskami, ter da mu skoki čez plot niso tuji. A do zdaj nikoli ni verjela temu."

Igralki, ki se je mnogi spomnijo po vlogi v seriji Dr. Quinn, je dokončno prekipelo, ko se je James preveč zbližal z žensko, ki jo tudi ona pozna. Takrat naj bi se ji povsem zmešalo, Jamesu pa je povedala, da je zakona konec, ter da naj se pobere iz njune hiše.

Zakonca imata skupaj dva otroka, 17-letna dvojčka Johna in Kristopherja, Jane pa ima iz tretjega zakona z Davidom Flynnom še dva otroka, 31-letno Katherine in 26-letnega Seana. Tudi zakon s Flynnom se je zalomil zaradi varanja, prešuštnež pa je čez čas priznal, da je imel kar štirinajst afer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.