Magazin > VIP
81 ogledov

Na Oskarje z "novim" obrazom?

Portia de Rossi
1/6
FameFlynet
Portia de Rossi, srčna dama voditeljice letošnjih Oskarjev Ellen DeGeneres, je na podelitvi zlatih kipcev presenetila s pomlajeno podobo.

Igralka Portia de Rossi, ki se je številni spomnite iz serije Raztresena Ally, zdaj pa je svetu bolje poznana kot žena Ellen DeGeneres, se je po rdeči preprogi letošnjih Oskarjev sprehodila v čudoviti obleki kremne barve modnega oblikovalca Naeema Khana. A oči niso bile uprte le v njeno brezhibno opravo, temveč tudi v njen osvežen in pomlajen obraz, ki je na trenutke deloval že kar malo preveč zategnjeno. Si je Portia pred Oskarji privoščila obisk pri plastičnem kirurgu? Poglejte si zgornje fotografije in presodite sami.

Če je vse delo matere narave, potem lahko Portii samo ploskamo, saj je pri 41 letih videti odlično. Morda pri tem pomembno vlogo igra tudi dejstvo, da nima moškega, ki bi ji povzročal sive lase in odvečne gubice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.