Magazin > VIP
1375 ogledov

Na Pop TV bomo spremljali tudi ta zvezdniški parček!

sanjski moški, Eva Luna Mlakar
1/5
POP TV
Ste pripravljeni na novo sezono?

Pred desetimi dnevi je Pop TV razkril prvo polovico tekmovalcev nove sezone resničnostnega šova Kmetija, ki ga mnogi že nestrpno pričakujejo. Med tekmovalci je kar pet starih znancev televizijskih šovov, to so Igor Mikić, Polona Kranjc, Tjaša Vrečič, Nik Triler in Maja Triler.

Sedaj pa je razkril preostanek ekipe, ki se bo pomerila na novi kmetiji na novi lokaciji. Med njimi sta Laura Beranič in Eva Luna Mlakar, ki ju poznamo iz šova Sanjski moški. Eva v Kmetijo vstopa s svojim fantom Nejcem Abramom, ki se zaveda Evinega burnega karakterja, zato je v predstavitvenem videu za POP TV povedal, da ‘bo Evo poskušal držati nazaj, da prepreči prepir’. 

Televiziji je že znan tudi lepotec Boris Vidovič, ki ga poznamo iz Exatlona, leta 2019 pa se je do finala Kmetije uspelo prebiti Novomeščanki Marjani Povše, ki je zdaj pripravljena na zmago.

Zvezdniški trojici tekmovalcev se bodo pridružili še podjetnik Jasmin Cerić, ki je pred leti nastopil v šovu Big Brother, strojnik Žan Hronek in manekenka Nuša Šebjanič.

"Letos bodo tekmovalci največji izziv sami sebi in drug drugemu. Nenehno jih bom soočala s situacijami, ki bodo od njih terjale razmislek ali upoštevati glavo ali srce. Za katero možnost se bodo odločili? S čustvi nabito polna sezona bo ponudila nepričakovane razplete, arena bo dala dobesedno krvave boje, tedenske naloge boleče žulje in neprespane noči. Nekateri tekmovalci bodo zabredli kot še nikoli, se izgubili v lastnih čustvih, meje bodo prekoračene do točke brez povratka. Letos popuščanja ne bo," je povedala voditeljica šova Natalija Bratkovič.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 10:52 23.avgust 2024.

    Je kdo v tej državi, ki bi preprečil snemanja takšnih komarcialnih kozlarij..Potencialni gledalci bojkotirajno to poneumljanje Poptv.

  • Pierre 08:46 23.avgust 2024.

    Kmetija psihiatrija!!!