Magazin > VIP
15634 ogledov

Na poročni dan ji je umrl bodoči mož, kasneje je o njem odkrila tragično resnico

stres, skrbi, ženska, žalost Profimedia
Avgusta leta 2020 se je življenje 35-letne Newyorčanke Caitlin Palmieri sprevrglo v nočno moro. To naj bi bil dan njenih sanj, saj naj bi se tega dne poročila s svojim zaročencem Ericom. A 33-letni Eric je le nekaj ur pred poročnim obredom doživel srčni infarkt in umrl.

Medtem ko se je soočala z njegovo smrtjo, pa je doživela še en šok, saj je izvedela, da je Eric že pred zaroko živel dvojno življenje, saj jo je varal več kot leto dni. "Bila sem jezna in razočarana, da se mi je to zgodilo, on pa je odšel. Vsak trenutek sem si obupno želela, da bi mi nekdo povedal, da se to ni zgodilo. Hotela sem eksplodirati od jeze," je pripovedovala žalostna Caitlin.

Za varanje je izvedela, ko jo je njegova partnerka, s katero je bil v zvezi že leto pred zaroko, kontaktirala in ji povedala resnico ter ji pokazala vsa sporočila, ki sta si jih pošiljala. "Celo sedem dni pred poroko je tej ženski pošiljal perverzna sporočila," je ogorčeno razkrila Caitlin. 

Do tistega trenutka je Caitlin verjela, da ji je bil Eric poslan iz nebes in da ji je dana še ena priložnost. Nekaj let pred tem je namreč njen nekdanji fant Mike na praznovanju njenega 30-rojstnega dne padel tako nenavadno, da je na kraju nesreče umrl. 

 

Ko je izvedela resnico o Ericovem dvojnem življenju, je zapustila skupno stanovanje in se preselila nazaj k staršem. "Vse sem izgubila. Vsega je kriv on. Jaz pa imam pravico biti jezna," je povedala Caitlin, ki se sooča z depresijo, tesnobo in posttravmatsko motnjo, piše 24sata

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:50 28.maj 2024.

    Beden in patetičen članek!!!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:49 28.maj 2024.

    Karma!!!, po drugi strani pa vaxerji počasi a zanesljivo padajo kot domine!!!