Magazin > VIP
4954 ogledov

Na Radiu 1 spet tekle solze, to se je zgodilo tokrat

lara tošić radio 1
Lara Tošić solz ni mogla zadržati.

Smrt priljubljenega pevca Liama Payna je močno pretresla tudi voditeljico Laro Tošić, ki je v Denis Avdić Showu na Radiu 1 od žalosti zajokala.

Lara, ki je se pred tremi dnevi znebila naziva pripravnice, je bila v osnovni šoli velika oboževalka skupine One Direction in ravno zato ji je zjutraj Denis Avdić dal besedo, da svojo žalost deli s poslušalci in priljubljenemu pevcu pove nekaj lepega v spomin.

"Res sem žalostna, ker je Liam Payne umrl, to je zame, kot je bil za vas kakšen band v osnovni ali srednji šoli. Res je imel lep glas in res je žalostno, da bo ‘reunion’ One Direction na Liamovem pogrebu. Kot sem že večkrat omenila, edini koncert, zaradi katerega bi res drago plačala karto, je koncert od One Direction. In tega ne bo, jaz sem dejansko žalostna. Liam, počivaj v miru, pesmi pa bodo ostale za vedno,” je bila v solzah Lara, ki je za skupino prvič slišala, ko je imela 11 let.

“Celo osnovno šolo sem jih poslušala in punce smo ves čas spremljale, kaj so Harry, Liam in ostali člani objavljali. Naši zidovi v sobah so bili polni posterjev One Direction, meni je to polepšalo šolo. Ko sem bila slabe volje, sem si predvajala njihovo glasbo. Zadnjič, ko sem se peljala s skoka s padalom, sem si  v avtu zavrtela pesem One way or another. Liam bo res zelo zelo pogrešan,” je za konec povedala solzna Lara in kasneje priznala, da so njene besede navdušile številne poslušalke, ki so ji napisale, da so se poistovetile z njo.

Na Radiu 1 v zadnjem času kar pogosto tečejo solze. Nazadnje, ko jih je zapustila Jana Morelj. 

Komentarjev 14
  • izy25 09:32 18.oktober 2024.

    Radio1 ima samo eno in isto dela: Avdić ne zna drugega kot se dela norce iz drugega, ostali okol njega so kimavčki. Edino kar je dobro na Radio1 je Zjutranja kronika, vse ostalo je brez programa. So pa glupi tudi ...prikaži več poslušalci, da kličejo v eter in npr. sporočijo kakšen je bil njihov dan od 1/10. Pa koga to briga, folk je re zabluzen do konca.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:09 18.oktober 2024.

    Uboga lara,bo treba naredit dobrodelni koncert zanjo

  • edv 08:14 18.oktober 2024.

    @luckyss1 Vi pa res sanjate o tej kleti. Res ste ubogi, da že kar prosite, da vas kdo povabi. Neprecenljivo 😊