Magazin > VIP
114 ogledov

Na Sarč se moški lepijo kot čebele na med

Sara Tahirović TopSixClub
Lepa zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel Sara Tahirović se podaja v glasbene vode.

Sara Tahirović - Sarč je velikonočne praznike preživela precej pestro. V soboto je na prireditvi Miss Ljubljane predstavila svoj glasbeni prvenec Stronger, za katerega je posnela tudi videospot, ki ga bo predstavila v roku dveh tednov, v nedeljo pa se je zabavala v znanem ljubljanskem klubu.

Lepa frizerka bo svojo slavo očitno dobro unovčila, prepoznavnost in stas pa ji delata uslugo tudi v zasebnem življenju. Na Sarč, ki je v klubu zapeljevala v izzivalni opravi in z lepo prijateljico ob boku, so se pripadniki moškega spola lepili kot čebele na med. Ni kaj, Sarč obvlada tako zapeljevanje občinstva kot moških!

Vendar pa nam je zaupala, da o fantih trenutno ne razmišlja, saj ima dela čez glavo. "Trenutno mi že tako zmanjkuje časa in res ne razmišljam o fantih. Odgovarja mi, da nimam nikogar, ki bi me gnjavil. Seveda pa ne izključujem možnosti, da fanta spoznam med oboževalci, saj je tisti, ki si mu všeč in on tebi, v vsakem primeru tvoj oboževalec," je povedala novopečena pevka, ki je bila v nedeljo kar malce slabe volje, saj se zaradi vsega obletavanja s strani moškega spola ni mogla posvetiti prijateljicam, s katerimi se je prišla zabavat.

Komentarjev 1
  • allstarr111 15:50 03.april 2013.

    Neeeeeeeeeeeeeeee prosm !!!!! ej dost je srak ki pojejo, naj se sleče in pokaže češpljo ter zizike se malo nasmeje in to je to. Itak bo rezlutat enak, dobila bo nabildanega in zabritega poslovneža,sumljivega porekla ki mrko gleda in ne ...prikaži večne govori tekoče jezika države kjer posluje. Naj bo pevka ali se sleče za playboy rezultat bo enak, le da ostali raji ne bo treba poslušat spet nekega cviljenja, ampak si bo napasla očke na leporasli deklici.