Magazin > VIP
544 ogledov

Na sodišču: To bivši mož zahteva od Helene Blagne

Helena Blagne s sinom Saša Despot
Mitja Zaman bivšo soprogo Heleno Blagne toži in terja svojo polovico premoženja.

"Služil sem milijone, vendar ne vem, kje se je ves ta denar izgubil," je Mitja Zaman, nekdanji mož slovenske dive Helene Blagne, povedal za 24ur in dodal, da zdaj pevka trdi, da je bil on v njuni zvezi le strošek in da ni nikoli nič prispeval. "Nikoli nisem trdil, da sem jaz vse prinesel (v zakon, op. a.), trdim, da je polovico mojega," je še povedal novinarki informativne oddaje.

Helena Blagne, Mitja Zaman | Avtor: mediaspeed mediaspeed
David Sluga, Helenin odvetnik, pa je povedal, da Zaman v času njunega zakona ni nič služil in nič vložil v skupno premoženje. "Ista oseba je v drugih sodnih postopkih trdila, da ga preživlja Helena Blagne, danes pa to zanika," je dodal Sluga.

Zaman se obtožb brani, češ, da je bilo med ločitvijo s prvo ženo Olgo 'veliko krvi' in dodal, da je prav zato vse svoje imetje, stanovanja in lokale, pisal na Blagnetovo. Dodaja, da se bodo morali njegovi otroci iz prvega zakona iz svojih stanovanj izseliti, saj so uradno last Helene Blagne.

Komentarjev 12
  • Aleta 18:25 06.april 2017.

    Si njen odvetnik???

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 13:58 06.april 2017.

    Nisi služil miljone,to so bili krediti.Prodala je stanovanje da je vrečala tvoje dolgove.

  • Marija Kocjančič 14:58 04.april 2017.

    ne verjamem,da je imel gospod kdarkoli v ivljenju kakšne miljone.Iz besed naokrog sklepam,da jih je imela Olga in jih je seveda branila.Za Heleno vsi vemo,da je gospodarna in inteligentna.če se seveda motim,naj dodam,da je prav,da mu ne vrne,če bi res ...prikaži več vse to prepisal zaradi Olge in davkarije.navadimo se končno poštenosti in nosimo odgovornost za svoje.vsem,ki prepisujejo premoženje na druge,želim,da ga ne dobijo nazaj.Helena in sin srečno,dobro in veselo naprej v življenje.