Magazin > VIP
5251 ogledov

Na tak lep način sta Indira Ekić in njen Matic razkrila otrokov spol

indira ekić Instagram
Svatje so bili na poroki očitno priča še enemu lepemu dogodku.

Pretekli teden je finalistka prve sezone šova The Biggest Loser, Indira Ekić, ki je tudi ena od naših najuspešnejših lepotnih vplivnic z lastno znamko ličil, skočila v zakon. Večno zvestobo je obljubila Maticu, fitnes trenerju, ki ga je spoznala v omenjenem šovu, v katerem ji je pomagal pri pripravah na zadnje tehtanje. 

Tik pred velikim dogodkom je par odpotoval na Bali in zdelo se je, da se bosta poročila v tujini, a se to ni zgodilo, sta pa tam sama izdelala svoja poročna prstana. Večni "da" sta dahnila pred družino in prijatelji, in to na sredo! Svatje pa so bili na poroki očitno priča še enemu prelepemu dogodku. Indira, ki pričakuje svojega prvega otroka, je z barvitimi modrimi baloni razkrila, da se bo njenemu nečaku, ki ga neizmerno ljubi, kmalu pridružil bratranec. 

"Dobro je, vsaj šmink ne bo tikal, no, ali pa, če bo makeup artist po mami. FAAANTKA BOVA DOBILA. Vsakič, ko ga zagledam na ultrazvoku, se zavem, kakšen čudež je vse skupaj. Noro, a ni?" je zapisala ob posnetkih, ki ju je objavila na Instagramu. 

Da je noseča, je lepotica razkrila na Baliju. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je ob videu, na katerem je pokazala nosečniški trebušček, razkrila Indira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Komentarjev 2
  • Ender3 11:26 11.junij 2024.

    Naslednja pričakovana poteza bo razveza. Indira si bo našla drugega, ker ima atribute za to..

  • www 08:02 11.junij 2024.

    jaooo ??? ekić ???