Magazin > VIP
26532 ogledov

Na tako simpatičen način je znana Slovenka razkrila, da je noseča

sara rutar Instagram
Spet bo mamica!

"Danes praznujeva uradno drugi dan obletnice najine poroke in ni lepšega kot to, da smo lahko na take dni skupaj kot družina in ustvarjamo nove spomine. In ker vsaka prava ljubezen obrodi sadove, lahko sedaj končno delimo z vami tudi tole novičko," je zmagovalka MasterChefa in tekmovalka Kmetije Sara Rutar zapisala ob družinskem videu, v katerem z možem Dejanom in sinom Gabrielom brska po albumu. Na koncu videa pa sledi presenečenje. Sara namreč s posnetkom, ki je nastal med pregledom z ultrazvokom, razkrije, da pod srcem nosi drugega otroka. Družinici čestitamo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Rutar (@sara_rutar)

Sara in Dejan sta se poročila lani na gradu Štanjel. Sara je poročno slavje razdelila na dva dneva. Obred in slavnostna večerja sta potekala v petek, piknik za prijatelje pa v soboto. Sara pravi, da si je želela drugačne poroke, brez velikih ceremonij in v sproščenem vzdušju. Poročni torti je naredila sama. V soboto so se posladkali z dvonadstropno, v petek s trinadstropno.

Družinica je pred tremi leti obnovila 60 let staro hišo, v kateri si je ustvarila prelep dom. Od stare hiše so ostali zgolj zunanji zidovi, vse ostalo je novo. Prej je imela hiša več manjših prostorov, zdaj je bolj odprta, svetla in modernejša, a s pridihom domačnosti, saj je v hiši ostala tudi stara krušna peč, ki bo v zimskih dneh poskrbela, da bo iz novega doma še prav posebej lepo zadišalo po sveže pečenem kruhu. Kot prvi kos pohištva sta si kupila vodno posteljo, o kateri je imela Sara sprva pomisleke, a jo je že prva skupna preživeta noč na postelji prepričala, da sta opravila dober nakup.

Njen dom si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:08 11.september 2024.

    A to ona dobi plačano al ne?