Magazin > VIP
25543 ogledov

Na te besede Bena Afflecka sedaj gledamo popolnoma drugače

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Tako je Ben Affleck že pred časom javno namignil, da sta z ženo nekompatibilna.

Jennifer Lopez je pred dnevi po dveh letih zakona z Benom Affleckom vložila ločitvene dokumente. Da je njuna zveza v krizi, se je govorilo od maja, ko se je razvedelo, da se je igralec izselil iz skupne vile. 

Zvezdnika konca svoje ljubezni, ki sta ji po dvajsetih letih dala novo priložnost, nista komentirala, mediji pa sedaj povzemajo Affleckove izjave, ki jih je dal v ženinem dokumentarcu The Greatest Love Story Never Told, ki je izšel pred šestimi meseci. 52-letnik je v filmu namignil, da z ženo glede nekaterih stvari stojita na nasprotnih bregovih.

Ben je izpostavil, da je medijski pozornosti, ki jo je bila deležna njuna zveza, nasprotoval, Jennifer pa ni motila. "Rekel sem: 'Poslušaj, ena od stvari, ki je ne želim, je razkazovanje razmerja na družbenih omrežjih.' In potem sem ugotovil, da ni pošteno, da to zahtevam. To je tako, kot bi se poročil s kapitanom čolna in nato tarnal, da ne maram vode," je povedal in dodal: "Sva osebi z različnimi pristopi, ki se poskušata najti kompromis."

Bena je skrbelo, da bo razpet med ustvarjalnostjo in ohranjanjem svoje zasebnosti. "Vem, da kot pisatelj in režiser zagotovo delam iste stvari. Toda stvari, ki so zasebne, sem vedno imel za svete in posebne. Torej, to je bila zame nekakšna prilagoditev." Na koncu je ugotovil, da so bili njegovi strahovi nepotrebni. "Nočem biti del dokumentarca o svojem osebnem življenju," je povedal, a na koncu spoznal, da film ni govoril o njem, ampak o ljubezni do sebe. "To ljubezensko zgodbo je veliko težje najti kot princa na belem konju," je še izjavil Ben, za katerim sta sedaj že dva propadla zakona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.