Magazin > VIP
10524 ogledov

Na tej čudoviti lokaciji medene tedne preživlja naša smučarka

ana bucik Instagram
Po poroki sta si privoščila medene tedne.

Po več kot desetletju zveze sta smučarka Ana Bucik in nogometaš Kris Jorgan svojo zvezo ta mesec okronala s poroko. Večno zvestobo sta si obljubila v sanjskih Brdih in novico z objavo poročne fotografije delila na družbenih omrežjih. “Dan najlepših sanj,” je zapisala Ana na Instagramu. 

Sedaj pa sta pokazala, kam sta se odpravila po poročnem slavju. Za medene tedne sta izbrala Toskano. To sta razkrila z objavo prikupnih fotografij, na katerih je videti, kako uživata. Obiskala sta mesto Firence, si privoščila pico, Ana pa se je ob sončnem zahodu namestila kar na streho svojega avtomobila.

Mladoporočencema so na tako pomembni poročni dan čestitale smučarke Ilka Štuhec, Katharina Liensberger, Elena Curtoni, Wendy Holdener in smučarska skakalka Špela Rogelj. Med povabljenimi so bili Anini smučarski kolegi Žan Kranjec, Tijan Marovt, Tina Robnik in Štefan Hadalin.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.