Magazin > VIP
2501 ogledov

Nadiya Bychkova preživlja težke čase

kai Widdrington, nadiya bychkova Profimedia
Razšla se je s partnerjem.

The Sun poroča, da je plesalka in manekenka Nadiya Bychkova, ki ima z nogometašem Matijo Škarabotom hčerko Milo, spet samska. Lepotica, ki je že od leta 2017 del ene najbolj priljubljenih britanskih oddaj Strictly Come Dancing, in njen plesalski kolega Kai Widdrington naj bi se po dveh letih ljubezni razšla. Medij kot razlog za konec zveze navaja, da se Nadiya ni bila pripravljena ustaliti. Lepi par je moral večkrat odgovarjati na vprašanje o poroki, a sta se oba tej temi izogibala. Nadiya je sicer ob neki priložnosti dejala, da bi se rada nekoč sprehodila do oltarja in razširila družino.

To se, kot kaže, ne bo zgodilo s Kaiem. Par je ves čas živel ločeno. "Sem mama samohranilka in do hčerke zelo zaščitniška. Kai in Mila imata lep odnos, a selitev pod skupno streho bi pomenila velik korak. Prepričana sem, da se z mano strinja vsaka mama, ki je v podobnem položaju," je razložila dolgonoga svetlolaska. 

Kot še pravijo viri, se je odnos med zvezdnikoma preprosto ohladil. Verjetno tudi zato, ker sta oba zelo predana svoji službi. Njun odnos naj bi se zaostril med plesno turnejo Behind The Magic. "Dneve in noči sta morala drug z drugim plesati na seksi in romantičen način, medtem ko sta v zakulisju poskušala rešiti svoje težave. Zagotovo je bilo naporno na vseh ravneh," je povedal vir in dodal: "Po nekaj težkih tednih sta se po koncu turneje usedla in se odločila, da prekineta odnos. To je bila obojestranska odločitev."

 

Komentarjev 2