Magazin > VIP
2641 ogledov

Najlepšo na svetu zamenjal z mlajšo, a jo "načevljal" zaradi te!

Vincent Cassel
1/6
Profimedia
Bil je poročen z eno najlepših igralk vseh časov, danes pa mu posteljo grejejo 30 let mlajše.

Bil poročen z eno najlepših na svetu, ko je bil star 49 let pa se je zaljubil v takrat 19-letno lepotico Tino Kunakey, s katero je kasneje skočil v zakon. Žal pa ta magija ni trajala, Vincent Cassel (57) namreč že uživa z novo 27-letno lepotico, Narah Baptista (fotografije v galeriji), s katero so ga ponovno ujeli na plaži v Riu de Janeiru, ki je očitno njun priljubljeni kraj za preživljanje prostega časa. Narah je tako po videzu kot po letih zelo podobna Tini (na fotografiji spodaj).

Očitno mu je v tem življenju resnično padla sekira v med. Talentiran, slaven, bogat, nekoč v objemu ene najbolj seksi žensk na svetu, Monice Bellucci, danes, ko je star 57 let, pa mu posteljo grejejo 30 let mlajše. Vincent se je tako nedavno razšel z drugo ženo Tino in si našel novo, čeprav je zakon s Tino veljal za sanjskega. Na poroki ji je pel v sami brisači, kot navdušena deskarja na valovih pa sta se poročila na francoski obali. Igralec je takrat za Vanity Fair povedal, da se po ločitvi od Monice in dveh otrocih ni mislil več poročiti, a je njegovo življenje sčasoma postalo prazno, ravno v pravem trenutku pa mu je na Ibizi pot prekrižala takrat 19-letna Tina, ki je razkrila, da je bil trenutek, ko sta se zagledala, preprosto magičen. Leta 2019 sta ljubezen okronala tudi z naraščajem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.