Magazin > VIP
50999 ogledov

Naš pevec bo po tej objavi težko zanikal romanco ...

dejan krajnc Rok Deželak
Ko smo ga prvič vprašali, kaj se plete med njima, nam je odgovoril, da gre le za igralko ...

dejan krajnc | Avtor: Facebook Facebook
Marca je javnost presenetila vest, da poskočni Dejan Krajnc stopa na samostojno pot, in sicer pod umetniškim imenom Dejan Dogaja. Vsem svojim oboževalkam in oboževalcem je obljubil, da že zelo kmalu prihaja nekaj novega in nenormalno lepega. Svojo obljubo je seveda tudi držal. Dejan Dogaja je aprila objavil spot za čudovito pesem Nenormalno lepo, ki je na YouTubu zbral že več kot pol milijona ogledov!

Zanimivi spot je dvignil veliko prahu, saj Dejan pred kamero strastno poljublja mlado soigralko. "To je igralka, ki ji je ime Kiara,“ nam je odgovoril na vprašanje, ali je lepotička morda njegova srčna izbranka. Kavalir molči in uživa ...

Dejan, ki trenutno uživa na Braču, je na Facebooku sedaj objavil romantičen posnetek s temnolasko, ki zelo spominja na njegovo soigralko. "Ljubim te," se glasi zapis ob romantičnem posnetku. Na pevčev komentar še čakamo.

Komentarjev 2
  • Alojz Kokot 18:19 23.julij 2021.

    IN ON SI MISLI KAKI FRAJER JE S TO FRIZURO-BUMBAR

  • jakec1575 09:45 23.julij 2021.

    Redko komentiram tole, ampak glede na to da se na zurnalu ocitno da placati samopromocijo. Tip je totalni kekec. Naj se drži klarineta in naj vsak dan povem polovico manj kot hoce. Vsak naslednji dan, polovico manj. Če je umetnik, ...prikaži več naj umetnost govori zase. Kretenizmov je v tej državi že tako preveč.