Magazin > VIP
31899 ogledov

Naš pevec priznal trojčka, pravi, da je bilo super

žan serčič Youtube
David Amaro je tokrat izprašal pevca Žana Serčiča.

Vsestranskemu Žanu Serčiču zagotovo ni dolgčas. Po dveh svojih ploščah je produciral tudi aktualni album Jana Plestenjaka 'V naju še verjamem', v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo 'Tendency' in Stelo Sofio s skladbo 'Tu in zdaj', podpiše pa se lahko tudi pod aktualne skladbe De Liri ('Visoko'), Eve Boto ('Misliš na njo'), Brez kril ('Bepop'), ne pozabimo na njegove hite 'Čudeži' in 'Snežinki', 'Letim' ... in odlično sprejet avtorski album 'Iz moje sobe'.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)


Žan Serčič se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih in karizmatičnih pevcev, ki je na poti na največje glasbene odre. Njegov intimni koncert v ljubljanskem SiTi Teatru BTC je bil takoj razprodan.

Nič čudnega, da si ga je na vročem stolu zaželel tudi radijski voditelj in pevec David Amaro, ki mu je postavil cel kup pikantnih vprašanj. Med drugim svoji izvedeli, da je Žan med rjuhami razveselil 15 deklet, enkrat pa je v postelji gostil kar dve naenkrat. Na vprašanje, kako je bilo, je odgovoril: "Super. Krat dva." Bolj je postal skrivnosten, ko ga je Amaro vprašal, ali katero od ljubimk poznamo ... 


 

Komentarjev 2