Magazin > VIP
3149 ogledov

Naš resničnostni zvezdnik se je odločil za veliko investicijo

Goriška Brda TIC Brda
Očitno jih koronavirus ni spravil v krizo ...

Jure Štekar, postavni vinar iz Goriških Brd, za katerega so se v šovu Ljubezen na deželi leta 2013 potegovale mlade družice, o svojem ljubezenskem življenju molči, je pa toliko bolj zgovoren o poslovnih načrtih. Zaupal nam je, da bodo začeli z gradnjo glampinga, ki bo prvi v Goriških Brdih. Projekt naj bi bil končan v največ treh mesecih.

Sicer pa Jure tudi v času karantene ni počival. "V Brdih ni bilo karantene, saj narava ne počiva. Urejali smo trte, škropili, iskali kupce … To ni kot pisarniško delo, ko zapreš računalnik in je to to. Dela nikoli ne zmanjka, sedaj pa bomo urejali še nove nastanitve, ki bodo prve te vrste v Goriških Brdih," nam je zaupal mladi vinar, katerega domača turistična kmetija ima že več kot tridesetletno tradicijo.  

Veliko bolj zadržan pa je Jure glede ljubezenskega življenja. Po šovu si je družino ustvaril z Nino Bratovž, hčerko znanega ljubljanskega chefa Janeza Bratovža, s katero pa sta se dokaj kmalu po rojstvu sina Filipa, ki se je rodil leta 2015, razšla. "Pridite, pa boste videli," je hudomušno odgovoril na vprašanje o morebitni novi družici. Srečo v ljubezni pa je zagotovo ponovno našla Nina, ki v teh dneh pričakuje rojstvo svojega drugega otroka. 

Ljubezen na deželi Jure Štekar Saša Lendero | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 1
  • Alojz Kokot 16:18 14.junij 2020.

    zelo zanimivo koliko ZVEZDNIKOV ima Slovenija

Sorodne novice