Magazin > VIP
647 ogledov

Naš zvezdnik priznal, da mu gre to početje oboževalcev zelo na živce

To ga res zmoti, a sam ni tu, da bo prevzgajal otroke.

V tokratnem Šokkastu je bil gost igralec in komik Goran Hrvaćanin, ki je med drugim spregovoril o temnih plateh prepoznavnosti. “Danes se mi to, da me nekdo ustavi na ulici in pozdravi, zdi prisrčno. Ni bilo pa zmeraj tako,” je razkril in dodal: “Ker sem znan postal z Youtubom, za razliko od televizijskih znanih oseb, za katere se je vsem zdelo, da so zelo oddaljeni in skoraj fikcija, so imeli mnogi vtis, da sem ‘od vseh’. Zato so tudi redno kršili moj osebni prostor, se me dotikali in niso pozdravili.”

Hrvaćanin je mnenja, da je odgovornost na starših: “Kako niso naučili svojih otrok, da se ne posega v osebni prostor kogar koli, da se pozdravi. Velikokrat se mi zgodi, da nekdo pristopi do mene in reče ‘ej, a lahko eno sliko’. Jaz odgovorim, lahko, če rečeš dober dan. Moja naloga sicer ni prevzgoja otrok in s slikanjem nimam problema. Ampak če me nekdo niti ne pogleda in prosi za sliko, jaz v resnici njemu nisem važen kot oseba, ampak kot element, ki mu prinaša všečke na spletu.”

S sedanjo partnerko še nima želje po otrocih. Razlog tiči v njegovem pokojnem očetu, ki je klonil pod pritiski družbe in si ustvaril družino, zanemaril pa je ostale stvari. “Jaz hočem še marsikaj doživeti in se mi glede otrok nikamor ne mudi, jih imam pa rad,” je iskreno povedal. 

Goran je sicer že lansko leto razkril, da je bilo otroštvo ob depresivnem očetu s samomorilnimi mislimi težko. Sam je travme predeloval v terapiji in v tokratnem podkastu povedal, da je zelo napredoval in postal čisto drugi človek.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 07:31 11.avgust 2024.

    A je imel kak znani slovenceljn sploh normalno mladost, ker so večina odraščali v trpljenju?. Morda tudi za to otrok ne načrtujejo.