Magazin > VIP
4106 ogledov

Naša voditeljica upa, da bo dobila nazaj življenje, kot ga je poznala

katarina braniselj Instagram
Tako po nesreči okreva voditeljica Planet TV.

V začetku meseca je voditeljico na Planet TV, Katarino Braniselj, med kolesarjenjem zbil voznik avtomobila, ki je s kraja nesreče pobegnil. "Neskončno sem hvaležna gospe in gospodu ter še enemu kolesarju, menda zdravnik, ki so slišali moje klice na pomoč in poklicali reševalce," je takrat povedala Katarina, ki je utrpela dva zloma, tudi zlom 12. vretenca. Operacija je bila na srečo uspešna.

Policija je voznika izsledila še isti dan, nam je zaupala Katarina, ki drugih podrobnosti ne pozna. "Zaenkrat se še osredotočam na svoje okrevanje. Vsak dan mi gre bolje, laično bi rekla, da se pozna, da sem bila fizično v dobri kondiciji. Nič se seveda ne da na silo in prehitevati. Kosti vendarle potrebujejo svoj čas. Najdlje bo trajala rehabilitacija hrbtenice, zlom so stabilizirali, nekje po osmih do 12. mesecih pa bodo ven pobrali ploščice. Potem pa me čaka še nekaj rehabilitacije in upam, da tudi življenje, kot sem ga poznala."

Kdaj se bo vrnila v službo, voditeljica ne upa napovedati. "Verjetno čez nekaj mesecev. Upam, da kmalu," pravi.

Katarini želimo hitro okrevanje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.