Magazin > VIP
13102 ogledov

Ne boste verjeli, česa slavni kuhar Gordon Ramsay noče jesti

Gordon Ramsay Reuters
To je marsikoga presenetilo.

Slavni kuhar Gordon Ramsay v kuharskih šovih slovi kot precej zahteven človek, ki pri komentiranju jedi redno uporablja tudi zmerljivke. Zelo jasen je bil tudi, ko so ga novinarji Rafinery29 vprašali, kje nikoli ne bi jedel.

“Ni možnosti, da bi jedel na letalih, več let sem delal za letalske družbe, zato vem, kje je bila hrana in kam gre ter koliko časa je trajalo, preden je prišla na krov,” je povedal. Pred vkrcanjem si običajno privošči kakšen prigrizek, sadje in kozarec vina.

Lep izbor italijanskega mesa, kozarec rdečega vina, nekaj narezanih jabolk ali hrušk z nekaj parmezana, sem kot ‘prašič v dreku’," je dodal 57-letnik.

Gordon, ki je sicer zaprisežen športnik, je sredi junija padel s kolesa in na Instagramu pokazal velikansko podplutbo po vsej levi strani telesa. Takrat se je pohecal, da je videti kot vijoličast krompir. Življenje mu je rešila čelada, zato je sledilce pozval, naj jo nosijo še po tako kratkih poteh.  

Slavni chef ima z ženo Tano šest otrok. Novembra lani je 49-letnica povila šestega otroka, ki sta ga poimenovala Jesse James. Nosečnost sta skrivala, zato je bilo to za oboževalce veliko presenečenje.

Pred tremi leti je Gordon javno pohvalil pogum svoje hčerke Holly, ki se je odločila spregovoriti o tem, da je bila dvakrat spolno zlorabljena. Utrpela je depresijo, posttravmatsko stresno motnjo in motnjo prehranjevanja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.