Magazin > VIP
1190 ogledov

"Ne predstavljam si, da bi bila s kom drugim"

Severa Gjurin pravi, da je nominacija poklon njenemu očetu. Žurnal24 main
Severa Gjurin, ki trenutno čofota v številnih glasbenih projektih, in je znana po tem, da skrbno skriva svojo zasebnost, nam je vseeno vrgla nekaj drobtinic.

Severa Gjurin trenutno osvaja v številnih glasbenih projektih, med drugim je z glasbenim producentom Borutom Činčem posnela album Časovne skice, pred kratkim pa je pri projektu Raane sodelovala tudi s svojim fantom Žigo Rangusom. Odlična domača glasbenica, ki je glede svojega zasebnega življenja načeloma previdna, nam je tokrat vseeno vrgla nekaj romantičnih drobtinic.

"Tega ne želim zlorabljati, napihovati in obešati na velik zvon. Čeprav se na javnih prireditvah ne skrivava, najine zveze ne oglašujeva. Pri osebnih stvareh se mi zdi, da je potrebno vedeti, kaj ima smisel, kaj je tvoje. Tiste stvari, ki jih želiš zadržati zase imajo nek drugačen prostor, kot vse, kar poveš. Skrivam pa ničesar (smeh)," je povedala Severa in dodala, da je v tem, da sta oba z Žigo umetnika vsekakor prednost: "Ne predstavljam si, da bi sploh bila s kom drugim. Seveda je možno, vendar je lepo, če imaš partnerja, ki razume naravo tvojega dela, saj vsak dobi nekaj prtljage pri svojem poklicu. Če si ustvarjalec in umetniška duša  ter v tem  veliko čofotoš, si res ne predstavljam, da bi bila z nekom, ki mu ta svet ne bi bil domač. Njemu je, ker je tudi sam umetnik." Lepo glasbenico, pa smo še malce bolj požgečkali z vprašanjem, katerega domačega glasbenika bi si želela poslušati na svoji poroki.

"Če se bom poročila, bom okoli tega, kje, kdaj in kdo bo pel, raje tiho. Ne predstavljam si, da bi te stvari delila. Bom videla, kaj bo, ko bo, vendar recimo, da je to področje, ki ga ne bi secirala na ta način, da bi bil zanimiv," je bila skrivnostna Severa, ki je sodelovala tudi pri novi trojni plošči Vlada Kreslina Čarobnice. "Odlično se počutim, vseeno pa moram malo bolj realno pogledati. Moja vloga le podprtje ene pesmi in napor ni tolikšen kot Vladov, ki je producent te plošče. Sem pa izredno počaščena, da sem del njegove ekipe. Vladove pesmi sem igrala že kot najstnica, ko sem se začela učiti igrati kitaro," je povedala o najnovejšem sodelovanju, o Kreslinu zasebno pa dodala: "Luštna družina so, dobre ribe pečejo (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.