Magazin > VIP
996 ogledov

Neizmerno veselje v družini znane Slovenke!

Razveselila se je drugega otroka.

Športnico in podjetnico Evo Petrnelj zelo dobro poznajo ljubitelji resničnostnega šova Exatlon, kjer je Eva tekmovala leta 2021. Kasneje se je odločila za podjetniško pot, na kateri se ukvarja s storitvami in izdelki s področja osebnega trenerstva. 

17. aprila 2023 se je s partnerjem Žigom razveselila prvorojenke Ele, še pred njenim prvim rojstnim dnevom pa je sledilcem sporočila, da je v pričakovanju drugega otroka in jim zaupala, da sta se obe nosečnosti zgodili nenačrtovano. Njena drugorojenka Sia je na svet prijokala včeraj, 1. avgusta, v bolnišnici v Izoli. “Dobrodošla na svet, naša mala Sia. Sedaj smo štirje,” je zapisala na Instagramu. 

Pred porodom pa je Eva doživela spremembo tudi na poslovnem področju. Pred kratkim je razkrila, da njeno podjetje nadaljuje kot 100 % lastnica. Pred tem sta namreč podjetje vodila skupaj z Nikom, ki je bil nekaj časa tudi njen fant. “V življenju pride do sprememb. In ena izmed večjih sprememb je tudi ta, da sva se kot par razšla in svoje življenje srečno nadaljevala vsak po svoje, ampak sva še vedno skupaj vodila podjetje. Seveda ni bilo lahko, ampak z majhno mero potrpežljivosti in prilagajanja, se da tudi to. Uspešno sva vodila podjetje naprej še kar nekaj let. Natančneje skoraj štiri leta, dokler Nik ni izrazil želje, da bi to pot rad zaključil,” je zapisala. Kot nova lastnica je strankam obljubila, da jih ne bo razočarala in da jih čaka veliko novega. 

Družinici čestitamo!

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.