Magazin > VIP
19674 ogledov

Nemčija v šoku: Ubila ljubljenca nemške družabne smetane

nagrobne sveče Facebook
Zaboden do smrti.

Policija je v Berlinu odkrila posmrtne ostanke Jurija Reetza. Fotografa naj bi zabodla bivša partnerka. 

61-letnik je s svojim fotografskim talentom poskrbel, da so bili nemški zvezdniki ves čas prikazani v najlepši luči. Zaradi večletnega dela ob najbolj slovitih rdečih preprogah se je Reetz spoprijateljil s številnimi najbolj znanimi imeni nemške estrade, ki jih je vest, da je na tako okruten način zapustil ta svet, močno šokirala.

Berlinska policija je v torek na X objavila vest, da so se iz stanovanja v Berlinu slišali kriki. Stanovalci so zato poklicali policijo, ki je v stanovanju našla posmrtne ostanke moškega, ki je bil večkrat zaboden. Ob njem je bila 40-letna ženska, njegova nekdanja partnerka. Ženska se aretaciji ni upirala, so jo pa medtem že izpustili na prostost. Preiskovalci v tej stopnji preiskave domnevajo, da je ženska fotografa ubila v samoobrambi. 

Od pokojnika se je na družbenih omrežjih poslovilo več znanih obrazov, med drugim tudi zabavljač in voditelj Julian Stoeckel, ki pravi: "Šokiran sem in brez besed! V ponedeljek popoldne je bil moj dragi prijatelj @jurireetz umorjen! Bil je eden NAJBOLJŠIH  fotografov v Nemčiji! Desetletja je spremlja moje javno življenje, dogodke in moje projekte! V petek sva bila skupaj in se imela super... Zelo sem žalosten."

"Prosim? Ne morem verjeti," je bila šokirana voditeljica Frauke Ludowig, tako kot tudi njena kolegica Ruth Moschner"Kaj?! Ostala sem brez besed. Moje globoko sožalje njegovim najdražjim!" je zapisala na Instagramu. "Bil je tako prijazen, odličen kolega. Moje sožalje celi družini, sorodnikom, prijateljem," pa se je od njega poslovila voditeljica nemške različice šova Ljubezen po domače, Inka Bause. 

Komentarjev 1
  • dare326 13:35 04.julij 2024.

    Posmrtni ostanki so ostanki. Deli od celote. To je bilo samo truplo in ne posmrtni ostanki. Spet polpismena novinarka Ir.