Magazin > VIP
57916 ogledov

Nenavadno: Špela Grošelj razkrila, koliko računa za nastop in zakaj

Špela Grošelj instagram
“Nikoli nisem razumela, zakaj se o tem ne govori,” je bila iskrena Špela.

V Sloveniji cene pevskih nastopov večinoma ostajajo neznanka. Tega ne razume niti pevka Špela Grošelj, ki se je odločila, da bo javno spregovorila o tem, koliko računa za trideset do štirideset minut nastopa na zasebni zabavi. Pevka aktivno razmišlja tudi o tem, da bi cene objavila na svoji spletni strani.

“Sama za presenečenje na zasebni zabavi, brez banda, ki traja trideset do štirideset minut, računam točno 777 evrov. Ljudje mislijo, da to stane 100 ali 200 evrov. To ni res. Nikoli nisem razumela, zakaj se o tem ne govori. Všeč sta mi Uroš in Tjaša Steklasa, ki imata za eno od svojih storitev, in sicer za video voščilo za oboževalce, na spletni strani objavljen cenik. Razmišljam, da to storim tudi jaz,” je iskreno povedala Špela.

Grošljeva je zgrožena nad dejstvom, da danes ljudje mislijo, da je vse zastonj. “Prosijo me za posnetek, ki ga posnamem kot presenečenje za nekoga, ki ima rojstni dan. Tudi to ima svojo ceno, v to investiram svoj čas, energijo, kreativnost in to ni zastonj. Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj,” je dodala.

Cena 777 evrov pa ni naključje, temveč je znesek za Špelo izračunala znana numerologinja Lili Sorum. Da je Špela njena redna stranka, ni nobena skrivnost, saj jo svet numerologije zelo zanima. Februarja je pevka za Žurnal24 priznala tudi, da pred prvim zmenkom Lili posreduje rojstni datum moškega in jo prosi za numerološki vpogled, saj tako ve, s kom ima opravka. 

39-letna pevka je povedala tudi, da svojo energijo skrbno varčuje za stvari, ki ji nekaj pomenijo in izpopolnjujejo. Zato se vsaj februarja, ko je bila razpeta med 500 koncev, ni videla v zvezi, saj ‘ni imela časa za bedarije’. Ali ji bo vroče poletje naklonilo romantično ljubezen, pa bomo videli v prihodnosti.

 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 11
  • johan 00:05 29.junij 2024.

    "Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj."Potem ona tudi mami računa in svojim prijateljem in prijateljicam? In nič dobrodelnega ne stori? ... Škoda za Špelo. Odkar je šla v numerologijo pa k Marku Potrču (neki vitamini, aniticepilstvo), se ji je poslabšal.

  • kapibara 22:08 28.junij 2024.

    Čak mal, marsikaj mi je jasno, ni mi pa jasno, da toto še kdo najame+ plača, da mu kruli na zabavi..?? Ma ne me hecat no.....

  • Grof 18:14 28.junij 2024.

    Zanimiva bi bila v kombinaciji z Golobom, bi mu vsaj veverico dala v pogon, tako pa…..