Magazin > VIP
37311 ogledov

Nenavadno: Ste tudi vi to opazili na Ronaldovem obrazu?

cristiano ronaldo Profimedia
Vprašali so zdravnika.

Fotografije Cristiana Ronalda (39) po zgrešeni enajstmetrovki proti Sloveniji na evropskem prvenstvu so v ponedeljek zvečer obkrožile svet. Mnogi so na posnetkih opazili zanimivo podrobnost. Čeprav 39-letnik grenko joka, se nekateri deli njegovega obraza ne premikajo - med drugim na njegovem nosu ni brazd, prav tako jih ni pod očmi proti ličnicam. Izjemno gladka je tudi koža na čelu Portugalca, ki si ga je britanski BBC pošteno privoščil. Kaj so naredili, izveste TUKAJ.

 Bild je za razlago prosil lepotnega kirurga Toma Wendla. "Zelo tanka koža z majhnimi porami nakazuje na 'tretmaje Glow' z vitaminom C in spodbujevalci hialurona. Zelo verjeten se mi zdi tudi tretma z botoksom na predelu okoli oči," je povedal strokovnjak in opozoril na Ronaldove zobe - za svoj hollywoodski nasmeh se lahko zahvali "luskam". 

Po pregledu Ronaldovih starih fotografij dr. Wendel pravi, da si je zvezdnik dal popraviti tudi nos. "Ronaldo je svoj denar vložil v špansko kliniko za presaditev las. Povsem možno je, da so zgostili tudi njegovo grivo. Postopek, ki je zdaj zelo v modi med nogometaši,” še ugiba Wendel.
 

Komentarjev 13
  • Antivaxer 12:36 03.julij 2024.

    Ronaldo je G.O.A.T! Pišite kar hočete, fant je faca. Res pa je, da ima denar, veeeliko denarja in si malo privošči... Če bi fovšija gorela...

  • Enzgg4 10:38 03.julij 2024.

    Ronaldo: "Mami, teli Slovaki me jebejoooo, buuuuuhuuuuhuuuuu..."

  • Avatar Syn
    Syn 10:06 03.julij 2024.

    Ta soyboy je res grozen do amena. Samovšečni gejči na kvadrat.