Magazin > VIP
5410 ogledov

Nepričakovano umrla 16-letna najstniška zvezda

Mya-Lecia Naylor Instagram
Igrala je tudi v uspešnici s Tomom Hanksom.

Britanska igralka Mya-Lecia Naylor je dočakala le 16 let. Sedmega aprila se je nenadoma zgrudila in umrla. Podrobnosti njene smrti še niso znane.

Mya je prvič pred kamero stopila v seriji Absolutely Fabulous, ko je bila stara dve leti, imela pa je tudi vlogo v filmu Atlas oblakov s Tomom Hanksom v glavni vlogi. Nazadnje pa je igrala v nadaljevankah Millie Inbetween in Almost Never.

Emily Atack, ki je z Myo igrala v Almost Never, je na družbenih omrežjih zapisala, da je v šoku in da je bila njena soigralka "čudovito in nadarjeno dekle“, s katerim se je bilo veselje družiti. "Počivaj v miru, moja rožnata napolitanka. Strt sem, pogrešal bom vse zabavne trenutke s tabo,“ pa je zapisal igralec Oakley Orchard. Od vzhajajoče zvezde se je poslovil tudi scenarist Millie Inbetween, Matt Leys: "Adijo, briljantna, duhovita in ljubka Fran. Bila si čudež.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.