Magazin > VIP
19 ogledov

Neumne izjave slavnih

brad_pitt_fly_0511 Žurnal24 main
Premisli, preden odpreš usta! To še posebej velja za zvezdnike, ki so ves čas obdani z mikrofoni in diktafoni. Žal – ali pa tudi na srečo – tega nasveta ne upoštevajo.

Igralka Sandra Bullock je pred časom izjavila, da moški mislijo le na seks. "Moških ne zanimajo naša oblačila. Zanimajo jih le gola dekleta," pravi prikupna Sandra, ki je s to izjavo užalila marsikaterega predstavnika potentnejšega spola. Na primer Karla Lagerfelda.

Podobno mnenje o fantih ima tudi hollywoodska "grande dame" Elizabeth Taylor, ki je izjavila: "Ženska je zanje najlepša, ko ima kolena za ušesi."

George Clooney © Flynet Pictures/JLP

 
Carmen Electra boste osrečili, če jo boste obiskali s kamero. "Življenje ni vredno nič, če v bližini ni kamere," je izjavila prsata lepotica, ki je nekoč sodelovala v resničnostnem šovu Dokler naju smrt ne loči. Kamere so igralko in njenega zaročenca Dava Navarra spremljale med večmesečnimi pripravami na poroko. Ko so ugasnile luči, je kmalu ugasnila tudi njuna ljubezen, saj sta se Carmen in Dave kmalu po izrečenih poročnih zaobljubah ločila.

Da se Paris Hilton spozna le na modo in na vožnjo pod vplivom alkohola, je dokazala že večkrat. Tudi s svojo izjavo o Tonyju Blairu . "Kdo je Tony Blair? Ne vem niti, kako je videti," je na vprašanje, kaj meni o nekdanjem britanskem premierju, odgovorila lepa dedinja hotelskega imperija Hilton. Zelo duhovita je bila tudi njena pripomba o Haitiju. Ko jo je na otok povabila neka oglaševalska agencija, je namreč ljubka Paris izjavila, da bo po sestanku še na hitro skočila v francosko prestolnico Pariz. "Če sem že v bližini, moram na hitro še tja," je takrat dejala svetlolaska, ki je šolske ure geografije očitno prespala.

Tudi nemški pevec Dieter Bohlen , svetlolasi del dua Modern Talking, se hitro zmede. Na vprašanje, kaj rad je, je namreč odgovoril: "Najraje italijansko. Sploh suši."

Whitney sovraži rastline. © Flynet Pictures/JLP

 
Avstralec Russell Crowe je očitno zelo skromen človek. Njegovo srce boste osvojili že s kozarcem piva. "Ni pomembno, kje sem. Samo da je v bližini pivo," pravi postavni igralec, ki je sicer znan po svojem vročekrvnem temperamentu.

Lepi George Clooney, ki je v javnosti vedno zelo eleganten in vljuden, je izdal, da se pogosto obnaša zelo neotesano. "Preklinjam, pijem in raje jem surovo govedino kot kuhano zelenjavo," je o sebi povedal zvezdnik.

Nič bolje ni vzgojen Brad Pitt . "Biti poročen pomeni, da v postelji lahko ješ sladoled in spuščaš pline," je izjavil lepotec in mi dodajamo, da se ne čudimo, zakaj se Angelina Jolie poroke z njim tako brani.

Zelo duhovita zna biti tudi pevka Whitney Houston , ki je že več let zaprisežena vegetarijanka. "Vegetarijanka nisem postala iz ljubezni do živali, ampak iz sovraštva do rastlin."

Mariah Carey © Getty Images

 
Da ne boste mislili, da Britney Spears razmišlja le o zabavah. Ne, ne. Zvezdnica si glavo razbija tudi s političnimi temami. Veliko pozornosti je med drugim posvečala vprašanju smrtne kazni in prišla do naslednjega sklepa: "Sem za smrtno kazen, saj je to edina kazen, ki si jo bo zločinec zapomnil." Res je, če bo med eksekucijo na električnem stolu zmanjkalo elektrike …

Leonardo DiCaprio svojih milijonov ne meče skozi okno. Kot pravi, živi zelo skromno življenje. "Imam le en avto, toyoto. Če odštejemo nekaj hiš, nimam veliko. Ne živim razkošno," je nekoč izjavil Leo.

Zelo skromen je tudi režiser Woody Allen . "Vse mi je všeč. Mora biti le najboljše in najlepše."

Susan Sarandon ne odobrava razvratnega življenjskega sloga mladih zvezdnic, kar v intervjujih tudi jasno pove. "Recept za njihov uspeh je zelo preprost. Najprej zboliš za bulimijo, pri petindvajsetih pa se poročiš s 70-letnim milijarderjem." Anna Nicole Smith se verjetno obrača v grobu.

Med najbolj legendarne zvezdniške izjave spada tudi izjava pevke Mariah Carey . Lepotica je namreč ob pogledu na shiranega afriškega otroka izustila: "Tudi jaz bi rada bila tako suha. Samo brez teh muh." No, koščena ravno nisi Mariah, si pa menda zelo muhasta.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.