Magazin > VIP
660 ogledov

Neverjetno, kaj je Nuši iz Kmetije rekla mama, ko je pojedla en kup tablet

nuša, kmetija Voyo
Nuša iz Kmetije je z gledalci delila pretresljivo zgodbo.

O Nuši iz Kmetije se trenutno veliko govori zaradi njene romance s Timom, ki pa v šov ni vstopil kot samski moški. Tim, ki je nekaj časa celo trdil, da med njima ni bilo čisto nič in da sta bila le prijatelja, se je po šovu posipal s pepelom in povedal, da mu je njegova Tina na srečo odpustila, Nuša pa je s sledilci delila, da je bila vez med njima tako močna, da je verjela, da bo mladenič zapustil dekle.

"Zelo sem ga imela rada in nisem pričakovala, da se bo tako izteklo. Celoten šov sem verjela, da bo zapustil punco, drugače ne bi bila z njim,” je povedala18-letnica in dodala: "Poljubljanja ne bom zanikala, drugega pa med nama ni bilo. Šov je narejen na ta način, da pokaže to, kar želite videti. Ne zanima me, kdo mi verjame in kdo ne. Jaz vem, kaj je bilo. In on tudi. Motijo me grde opazke, ki niso resnične. Ne pozabite, da sem tudi jaz človek in krvava pod kožo. Nikogar nisem zavedla in namerno prizadela. Nikoli ne bi uničevala Timovega odnosa s punco, če mi ne bi obljubil, da ga bo končal."

Nušo je po prihodu iz šova verjetno potolažil njen oče, s katerim ima zelo dober odnos. On jo je namreč rešil iz neljubečega doma. Nušina starša sta se ločila, ko ji je bilo deset let. Ta odločitev jo je presenetila, saj se njena starša nista prepirala. "Živela sem pri mamici, ki mi ni dajala niti malo pozornosti. V sebi sem nosila ogromno praznino. V meni je bila luknja, bila sem popolnoma prazna. Brez čustev," je dejala svetlolaska, ki je, da bi ji mama poklonila vsaj malo pozornosti, pojedla več tablet.

"Pojedla sem veliko tablet. Klicala sem pozornost. Nisem hotela delati samomora, nisem hotela umreti. Želela sem si le to, da bi se stvari izboljšale, in to sem mamici tudi povedala. In ona mi je rekla: 'Pojdi spat, morda se jutri ne zbudiš.' Teh besed nikoli ne bom pozabila, saj so me zelo prizadele."

Na situacijo se je njen oče na srečo odzval pravočasno in ji rešil življenje. Od takrat sta neločljiva. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:15 16.oktober 2024.

    Neverjetno kaj žurnalizem objavlja...