Magazin > VIP
1962 ogledov

Neverjetno, kaj se dogaja Jerneji iz Poroke na prvi pogled

jerneja ropas, poroka na prvi pogled Planet TV
Kakšna nesramnost.

Jernejo Ropas je Slovenija spoznala v zadnji sezoni šova Poroka na prvi pogled, v kateri se je poročila s Kristijanom, s katerim pa se ni najbolje ujela, čeprav sta se poznala že od prej. Že pred šovom sta bila v stikih prek Facebooka, a je Jerneja z njim prekinila stike. Zakaj, izveste TUKAJ

Kakor koli že, Jerneja in Kristijan sta se razšla že med snemanji, a šov je zapustil le oče dveh otrok. Jerneja je ostala in eksperiment nadaljevala z Markom, ki je bil sicer najprej poročen s Saro. Tudi ta zveza ni dočakala srečnega konca. 

Jerneji šov ni prinesla ljubezni, ji je pa prinesel prepoznavnost, ki ima tudi temne plati. Pred kratkim je na Instagramu opozorila na zelo zanimiv "fenomen". "Tole je pa za vse tiste, ki mi sledite in ste me zaprosili za prijateljstvo, obenem pa z blatenjem mojega imena  iščete pozornost po spletu. Če ne bi mene blatili, vas nihče ne bi opazil," je zapisala.

Jerneja je za naš medij povedala, da je želela s tem zapisom opozoriti na "sodoben problem družbe". "Blatenje vsepovprek po spletu brez kakršnih koli posledic ... Jasno mi je, da nismo vsi vsem všeč, vendar da nekoga zaprosiš za prijateljstvo, mu daješ lažno podporo, istočasno pa to isto ime vidiš v komentarjih, kako te omenja in žali, da bi komentar pridobil vrednost in dobil odziv ... " je dejala in dodala, da v realnem svetu nima težav. "S tem sem samo želela sporočiti, da spremljam in vem, kdo je kdo. Žalostno, da živimo v takem svetu, v katerem je težko napisati en pozitiven komentar. Škoda, da je trošenje negative postalo tako 'in'," je še dodala.

 

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:31 20.julij 2024.

    BMK

  • Pierre 09:07 20.julij 2024.

    Moja okolina smatra zrela sam za psihiatra (Bora Ribja Čorba)

  • 4krogci 08:39 20.julij 2024.

    Na kaksno peimerno obravnavo v pristojni specialisticni ustanovi ji pa se se kr ni uspelo prijavit ane?