Magazin > VIP
636 ogledov

Neverjetno: Slavna balkanska dama jih šteje že 73, tako je videti njeno telo

Neda Ukraden instagram
Pri teh letih je videti fantastično.

“Brez filtrov, samo sonce in morje. Najboljše me poslika moja vnukinja. Se vidimo v petek na zabavi v Lepetanih,” je pod fotografijo v modrih enodelnih kopalkah zapisala pevka Neda Ukraden, ki svoje sledilce vsako leto razveseli s kakšnim utrinkom iz Boke Kotorske, kjer dopustuje že vrsto let, saj ima tam hišo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

73-letna pevka je tako dokazala, da je kljub svojim letom videti odlično. Temu pritrjujejo tudi komentarji navdušenih sledilcev: ‘Tebi je bog vse podaril, nič več ne potrebuješ’, ‘Neda, najlepša si, kakšni filtri, ti tega ne potrebuješ’, ‘Si rojena dama in največja umetnica na Balkanu’.

Neda je pred časom za srbski Grand razkrila recept za svojo brezhibno postavo: "Vsak dan ali vsak drugi dan izvajam svoj ‘tabata’ trening. Kljub temu da sem veliko na poti, se trudim obdržati zdrav življenjski slog. Vedno je držalo, da pri meni ni cigaret, alkohola in prenajedanja. Seveda človek ne more živeti popolnoma zdravo, ko je na poti 7 do 8 ur, v vsakem primeru pa poskušam imeti uravnoteženo prehrano. Ko sem doma, kuham. Rada kuham in ni mi vseeno, kaj jem.”

Mnogi pa so opazili tudi, da se Neda dobro zaščiti tudi pred škodljivimi UV žarki, ki povzročajo hitrejše staranje kože in kožnega raka. Tako pevka ni pozabila na svoja sončna očala, predel obraza in vratu pa je zaščitila še z ogromnim klobukom.

 

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.