Magazin > VIP
4478 ogledov

Nezaslišano, kaj je znani režiser rekel Tjaši Železnik

Tjaša Železnik Anže Petkovšek
Zaradi te vloge naj bi bila ob filmsko kariero.

Igralka Tjaša Železnik naj bi imela zaradi vloge v priljubljeni seriji Usodno vino težave, kot je razkrila v Elle podkastu. "Ko sem delala Usodni vino mi je en filmski režiser rekel: 'Tjaša, tega ne bi smela vzeti, kdo te bo pa še vzel v film?' V bistvu je bil on tisti, ki je rekel: 'Veš kaj, ne moreš takih stvari početi.' Čeprav meni se je zdelo, ali naj čakam na film še naslednjih 20 let? Ko sem lahko pred kamero vsak dan, se kalim v igri pred kamero in poskušam iz te vloge, kljub temu, da je taka kot je, narediti čim več. To je trening," je razkrila.

Tjaša je zaigrala tudi v drugih priljubljenih serijah, kot sta legendarni TV Dober dan in trenutno priljubljena serija Ja, Chef! . Sicer je gledališka, televizijska in filmska igralka, nagrajenka Elle Style Awards 2022 in prejemnica nagrade Vesna za najboljšo filmsko žensko vlogo (Kratki stiki) in prejemnica Severjeve nagrade. 

Poleg številnih gledaliških in televizijskih vlog, pa ji je v zasebnem življenju najljubša vloga mama, za katero pa pravi, da je tudi najbolj zahtevna in odgovorna, kot je še razkrila v podkastu. Tjašo in njeno hčerko Marli pa je pred časom opazil celo slavni kuhar Jamie Oliver, in sicer, ko je leta 2020 na družbenih omrežjih delila fotografijo, na kateri je s svojo ljubko hčerko Marli pripravljala testo za pico. Recept sta dobili v kuharski knjigi slavnega kuharja Jamieja Oliverja, zato ga je Tjaša označila. Anglež je to opazil in njen posnetek takrat delil v kolažu fotografij ter pripisal: "Lepo je videti, kako širite veselje in dobro hrano, kuhate slastne specialitete in preizkušate nove recepte, medtem ko ta čas preživljate doma.“

Komentarjev 1