Magazin > VIP
1825 ogledov

Neznancu v zadnjem hipu preprečili dostop do srbskega pevca

darko lazić Facebook
Nepoznan moški naj bi srbskemu pevcu Darku Laziću, ki leži na intenzivnem oddelku v beograjski bolnišnici, skušal dostaviti narkotike.

Po poročanju srbskega Kurirja naj bi zdravniško osebje neznanemu moškemu zadnji trenutek preprečilo vstop na intenzivni oddelek, kjer leži srbski pevec Darko Lazić. Darko naj bi, kot so poročali srbski mediji, pred nekaj dnevi prosil "naj se mu nekaj prinese", zato so njegovi prijatelji stvar vzeli v svoje roke in mu skušali dostaviti narkotike. Pevec je trenutno v nezavestnem stanju in opiati bi mu le še dodatno ogrozili življenje. 

darko lazić Magazin 27-letni srbski pevec še vedno v kritičnem stanju

V ponedeljek je Darka želel obiskati nepoznan moški, star okoli trideset let. Ko ga je medicinska sestra vprašala, kdo je in kaj želi, je moški povedal, da je Darkov prijatelj in da ga želi samo videti. Ker se ji je zdel sumljiv, je poklicala varnostnike, te pa so ga pospremili do izhoda beograjske bolnišnice, še poroča Kurir. Eden od varnostnikov naj bi moškega prepoznal kot znanega preprodajalca drog,  ki je že imel opravka s policijo. V bolnišnici so bili ogorčeni, češ da takšnega primera še niso imeli.

darko lazić Magazin Takšno je zdravstveno stanje srbskega pevca

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.