Magazin > VIP
25 ogledov

Ni si upal na zmenek z Madonno

Madonna Žurnal24 main
Antonio Banderas se je Madonne bal, ker je bila zanj premogočna.

Španskemu igralcu, ki je zdaj poročen z Melanie Griffith, je laskalo, ko je na začetku svoje kariere izvedel, da je superzvezdnici Madonni všeč, vendar zatrjuje, da se med njima ni nič zgodilo.  "Ugajalo mi je, ko mi je nekdo povedal, da sem ji všeč. Rekel sem, da ne vem, kaj naj ukrenem, saj sem bil takrat poročen (s prvo ženo Ano Lezo). Torej se ni nič zgodilo," je povedal za časopis Harper's Bazaar.

"Takrat sem se je bal, saj je bila zelo močna ženska. Nisem hotel biti Madonnin fant. Želel sem lastno kariero, pa naj bo ta dobra ali slaba."

Ni razumel, kaj je povedala

Antonia je Madonni predstavil režiser Pedro Almodóvar, ki mu je po njunem prvem srečanju povedal, da bi ga zelo rada bolje spoznala. Antonio takrat še ni znal angleško. "Med večerjo je povedala veliko stvari in jaz nisem razumel ničesar. Bil sem ves iz sebe, ker sem sedel tako blizu Madonne, ona je bila tako slavna, mi pa smo bili le lokalni ljudje."



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.