Magazin > VIP
3618 ogledov

Nikoli ne bi rekli, da je imel vedno nasmejani znani Slovenec travmatično otroštvo

Igor Mikić instagram
To mu je zaznamovalo življenje.

Pevec, voditelj in maneken Igor Mikić je pred kratkim gostoval v Šokkastu. Vedno nasmejani 36-letnik, ki ga bomo od septembra dalje lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, je povedal, da ga osrečuje to, da pomaga ljudem in jim na obraz riše nasmehe.

V podkastu se je dotaknil obdobja otroštva in dogodka, ki ga je za vedno zaznamoval. “Ko sta se starša razšla, sem bil star 14. Jaz sem šel z očetom, brat je ostal pri mami. Bilo je kar težko. Oče mi je rekel, naj grem čez vikend na obisk k mami, potem pa se ni več javil. Ni ga bilo šest, sedem let. Šel je v Ukrajino,” je pripovedoval Mikič in dodal, da ga je nekega dne poklical, kot da se ni zgodilo nič. “Še danes nisva v nekih odnosih, slišiva se enkrat na tri, štiri leta,” je priznal Mikič.

Igor, ki je v Ljubljani zaključil gostinsko šolo, je nekaj časa živel v Avstraliji, kjer je opravljal delo kuharja in bil poleg tega še maneken. “V Avstraliji že dolgo časa živi moj brat, ki je že četrto leto izbran za najboljšega frizerja v državi,” ponosno pove Mikič. 

Dotaknil se je tudi razmerij in povedal, da je že nekaj časa samski. Marca smo pisali o tem, da naj bi bil v zvezi s simpatično Anamario Kastelic, ki jo je spoznal v Exatlonu in s katero sta skupaj snemala njegov videospot. Govorice je sedaj ovrgel in razkril, da hodi na zmenke, ne uporablja pa aplikacij za zmenke. Kljub temu pa je pevec dodal: “Pomembno je, da znaš uživati sam. Da se imaš rad,” je pripomnil in razkril, da si zato vsako jutro v ogledalo reče, da je najboljši.

Poleg samogovora v ogledalu si Igor zjutraj naredi tudi obrazno jogo, saj s tem krepi mišice na obrazu. “Po tridesetem letu je prišel strah pred staranjem, zato sem se odločil, da preizkusim botoks. Bilo je dobro, dokler se nisem pozanimal o vseh stranskih učinkih te snovi in izvedel, da botoks mišice omrtviči,” je še povedal.

Podkast si lahko ogledate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 12:00 24.avgust 2024.

    Nastopač brez sramu. Beden prispevek..

  • Pierre 11:51 24.avgust 2024.

    Spet si en plačuje članek... pa koji k..c koga to briga???

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:31 24.avgust 2024.

    BMK