Magazin > VIP
1153 ogledov

Nov udarec: William in Harry v skrbeh za sestrično

prince william Profimedia
Po kralju in Kate je slabe novice sporočila tudi Williamova sestrična Maddison May Brudenell. Na srečo se je vse dobro končalo.

Britanska kraljeva družina je številčna. Večina njenih članov uživa v anonimnosti, tudi Maddison May Brudenell, Williamova sestrična v tretjem kolenu. Nekdanja manekenka je pravnukinja Louisa Mountbattna, ki je bil pravnuk kraljice Viktorie.

30-letnica je 6. avgusta povila četrtega otroka. Kot je skupaj s svojim zaročencem Bretom Kapetanom povedala za revijo Hello, je bil porod težek.

Michael Adam je na svetu že skoraj dva meseca in družina si je v tem času že opomogla od šoka. Med porodom, ki je trajal kar 40 ur, je prišlo do zapleta, saj se je strgala popkovina. "Dvignila sem ga iz vode in ga dala na prsi, ko sem zaslišala pokanje, kar je bilo skrb vzbujajoče. Michael je postal zelo bled in nato so ga prevzele babice; potem so prispeli reševalci," je povedala Madison.

Mama in otrok se danes počutita odlično. Madison je v zvezo pripeljala tri otroke iz prejšnje zveze, 7-letno Daphne, 5-letno Phoebe in 3-letnega Mosesa, Michael pa je Bretov prvi otrok. 

Par se je spoznal leta 2015, ko je bila Madison sredi ločitvenega postopka. "Zaiskrilo se je in nemogoče se je bilo upreti tej magnetni privlačnosti," je opisala njune začetke.

Madison je bila kraljici Elizabeti II. zelo blizu. Bila je ena redkih iz širše družine, ki so se ji smeli med parado "Trooping the Color" pridružiti na balkonu in tudi ena od redkih, ki se je kot gostja od monarhinje smela posloviti na državnem pogrebu.

Z dvora sicer prihajajo tudi dobre novice. Princesa Beatrice bo spet postala mamica. Njen drugi otrok se bo rodil prihodnje leto. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.