Magazin > VIP
19620 ogledov

Nov udarec za Harryja! To je kralj sedaj naročil svojim zaposlenim!

princ harry Profimedia
S sinom ne želi govoriti.

Z Otoka spet prihajajo žalostne vesti o odnosu med princem Harryjem in njegovim očetom. Da mu kralj še vedno ni odpustil vseh spodrsljajev, je bilo jasno takoj po objavi vesti, da je zbolel. Harry je takrat takoj pohitel domov, da bi očetu stal ob strani, a mu je ta menda poklonil le pol ure svojega časa.

Mediji pa sedaj poročajo, da Karel ne sprejema več sinovih klicev, pa tudi na njegova pisma ne odgovarja več. Svojim zaposlenim naj bi celo naročil, naj ne preusmerjajo Harryjevih klicev.

Kralja jezi njegov boj za policijsko zaščito v Veliki Britaniji. Harry je očeta med zadnjim snidenjem poskušal prepričati, naj mu pomaga državo prepričati, da njegova družina na Otoku nujno potrebuje varovanje. Kralj se seveda ne bo vmešaval v varnostne odločitve svoje države. Policijsko zaščito kraljeve družine plačujejo britanski davkoplačevalci, Harry in Meghan pa sta pravico do nje izgubila, ko sta leta 2020 pobegnila v ZDA.

Prizadevanja princa Harryja, ki se je odločil celo za tožbo, naj bi po pisanju People še poglobila razkol med njim in očetom. Med njima menda vlada "popolna tišina".

"Povedo mu, da 'ni na voljo'," je dejal Harryjev prijatelj. "Njegovi klici ostajajo neodgovorjeni. Vprašal je tudi po o kraljevem zdravju, a tudi na to ni dobil odgovora," še pravi vir.

Komentarjev 7
  • Avatar MS
    MS 10:33 02.avgust 2024.

    Monarhija je krivična arhaična vladavina ki nikakor ne sodi v 21. stoletje! Je vladavina ki vladarje ne določa po volji ljudsva, (demokratične volitve) temveč po naključnem rojstvu prejšnjemu vladarju! V bistvu je to privilegirana parazitska skupina ljudi na plečih ljudstva ...prikaži več ki v svoji prepotentnosti in pohlepu nima meja!

  • atamama 09:57 02.avgust 2024.

    Lep primer je Harry kaj se zgodi če ''presran'' otrok razmišlja z napačno glavo.......

  • leonardo 09:32 02.avgust 2024.

    Ta fant se je skregal s potico ne samo s kruhom. Kaj pa lahko pričakuje? Najprej userje celo familijo potem pa v jok. Ne maram izdajalcev pa čeprav je to član familije.